Circuit Brazilia – Argentina

AMERICA DE SUD, Argentina

Sao Paulo – Florianopolis – Iguassu – Amazon – Rio de Janeiro – Buenos Aires
Perioada: 1-15.12.2014

TARIF: 2975 EURO/ persoana cazata in camera dubla
(Platibili in lei la cursul BNR inmultit cu 1,03 – coeficient de fluctuatie valutara)
Avans obligatoriu la inscriere: 1500 euro/persoana participanta. reprezentand avans bilete avion si cazare.Tariful este valabil pentru un grup de minim 25 persoane si se poate modifica in cazul unui numar mai mic de participanti.

Ziua 1:
Plecare din Bucuresti – Aeroportul Otopeni cu destinatia Brazilia – Sao Paulo. Sosire in Sao Paulo. Transfer privat la hotel. Dupa amiaza, program liber pentru odihna, acomodarea cu fusul orar sau vizitarea orasului alaturi de insotitorul de grup. Cazare la hotel 4* in SAO PAULO.

Ziua 2
Mic dejun. Mic dejun. Turul panoramic al orasului Sao Paulo cu ghid profesionist local. Capitala statului cu același nume și principalul centru financiar, economic și comercial al Americii Latine, Sao Paulo este cel mai mare oras din Brazilia, din America de Sud si din emisfera sudica. Vom vizita cartierul rezidential Higienópolis, parcul Ibiraquera – proiectat de celebrul arhitect Oscar Niemayer, Institutul Bandeirantes, Universitatea, Praça da Republica, Praca Roosevelt si faimoasa Avenida Paulista – principala artera comerciala a orasului, strajuita de zgarie nori, locul de resedinta al fostilor baroni ai cafelei, astazi centrul economic si financiar al Braziliei. Dupa amiaza, transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia FLORIANOPOLIS. Transfer privat la hotel. Cazare la hotel 4* in FLORIANOPOLIS.

Ziua 3:
Mic dejun. Turul panoramic al orasului FLORIANOPOLIS cu ghid profesionist local. Florianopolis este capitala statului brazilian Santa Catarina. O jumatate din oras se afla pe continentul Braziliei, in timp ce cealalta jumatate se afla pe Insula Santa Catarina. Orasul este celebru datorita vietii nocturne, multitudinii de plaje cu nisip alb, cascadelor, lagunelor si posibilitatilor excelente pentru practicarea surfului, trecutul sau fiind pus pus in valoare de prezenta unor edificii coloniale. Dupa amiaza, timp liber. Cazare la hotel 4* in FLORIANOPOLIS.

Ziua 4:
Mic dejun. Program liber pentru cumparaturi, programe optionale si plaja. Cazare la hotel 4* in FLORIANOPOLIS.

Ziua 5:
Mic dejun. Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia FOS de IGUASSU. Sosire si transfer privat la hotel. Cazare la hotel 4* in FOS de IGUASSU.

Ziua 6:
Mic dejun. Vizitarea faimoaselor cascade IGUASSU (partea braziliana). “Foz do Iguacu” se afla in extremitatea de vest a Statului Parana, la frontiera dintre tarile Argentina, Brazilia si Paraguay. Datorita oraselor argentiniene Ciudad del Est si Puerto Iguazu, aceasta regiune este unul din cele mai mari poluri ale turismului cultural din America de Sud. Cuvantul Iguacu inseamna „apa mare”, in limba tupi-guarani, un nume care reprezinta una din minunile naturale ale planetei, cea mai spectaculoasa cadere de ape continand 275 cascade cu o inaltime medie de 60 de metri. Dupa amiaza program liber. Cazare la hotel 4* in FOS de IGUASSU.

Ziua 7:
Mic dejun. Transfer privat la aeropor pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Manaus – AMAZON. Sosire si transfer organizat spre “AMAZON VILLAGE/ECOPARK” la bordul unei ambarcatiuni cu motor. Amazon Village este un complex de bungalow-uri situat in inima junglei, avand o functionalitate perfecta si standarde de confort de 4*. Cina si cazare in AMAZON VILLAGE/ ECOPARK.

Ziua 8:
Mic dejun. Fluviul AMAZON are o viata acvatica exuberanta, fiind un paradis al pescarilor, al fotografilor, continand peste 1.500 varietati de pesti. Padurea Amazoniana, “infernul verde al raului Amazon”, acopera 40% din suprafata Braziliei si este cea mai mare padure tropicala a lumii. Din Amazon Village se organizeaza programe speciale in jungla cu ghid profesionist local: expeditii, partide de pescuit, plimbari pe apa pana la confluenta Amazonului cu Raul Negru. Pranz si cina. Cazare in AMAZON VILLAGE/ECOPARK.

Ziua 9:
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Manaus pentru imbarcarea in zborul cu destinatia RIO DE JANEIRO. Sosire si transfer la hotel. Cazare la hotel 4* in RIO de JANEIRO.

Ziua 10:
Mic dejun. Turul panoramic al orasului RIO DE JANEIRO cu ghid profesionist local. Oras emblematic al Braziliei, considerat drept unul dintre cele mai frumoase locuri ale lumii prin splendidele sale plaje ce contrasteaza cu vegetatia abundenta a muntilor, loc priveligiat al faimosului Carnaval si al temperamentalului ritm de samba, Rio de Janeiro pulseaza intre viata de zi si una de noapte trepidanta. Vom vizita “SAMBADROMUL“- locul unde se organizeaza Carnavalul de la Rio, emblema Braziliei, Catedrala F. Sebastian, celebrele plaje Flamengo. Botofago si Copacabana, centrul orasului cu Palatul Orasului, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta Moderna etc. Cazare la hotel 4* in RIO de JANEIRO.

Ziua 11:
Mic dejun. Program special optional: Corcovado si Statuia lui Iisus cu ghid profesionist local. Construita pe Muntele Corcovado, la marginea metropolei braziliene, statuia lui Iisus Mantuitorul este una dintre cele 7 Minuni ale Lumii Contemporane, intreg ansamblul fiind considerat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Dupa amiaza, timp liber pentru vizitarea orasului alaturi de insotitorul de grup, cumparaturi, plaja sau odihna. Cazare la hotel 4* in RIO de JANEIRO.

Ziua 12:
Mic dejun. Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Argentina – BUENOS AIRES. Sosire si transfer privat la hotel. Cazare la hotel 4* in BUENOS AIRES.

Ziua 13:
Mic dejun. Turul panoramic al orasului BUENOS AIRES cu ghid profesionist local. Puternic influentat de cultura europeana, Buenos Aires este deseori numit „Parisul Americii Latine”. Turul va include: Plaza de Mayo (Piata Mai) – epicentrul vietii politice din Argentina, locul unde a isbucnit revolutia din mai 1810 pentru independenta tarii, Casa Rosada, Catedrala Metropolitana, Pirada Mai, Monumentul General Manuel Belgrano, Primaria (renumita datorita scenei din celebrul film Evita), Obeliscul (un monolit de 70 de m ridicat pentru comemorarea a 400 de ani de la fondarea orasului). Seara, optional, cina cu spectacol de tango. Cazare la hotel 4* in BUENOS AIRES.

Ziua 14:
Mic dejun. Program liber sau program optional: Gauchos Party – vizita la o ferma traditionala argentiniana. Dupa amiaza, transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Romania.

Ziua 15:
Sosire in BUCURESTI.

 • Bilete avion clasa economic pe traseul Bucuresti – Sao Paulo – Florianololis – Fos de Iguassu – Manaos – Rio de Janeiro – Buenos Aires – Bucuresti.
 • Transferurile in sistem privat aeroport – hotel – aeroport in toate locatiile;
 • 13 nopti cazare in hoteluri de 4* cu mic dejun dupa cum urmeaza: o noapte Sao Paulo, 3 nopti Florianopolis, 2 nopti Fos de Iguassu, 2 nopti Amazon Village/Ecopark, 3 nopti Rio de Janeiro si 2 nopti Buenos Aires;
 • Tururi ale oraselor si programele speciale cu ghizi locali profesionisti de limba engleza si ghid insotito de limba romana (conform programului);
 • Pachet complet de servicii si excursii in Amazon Village/Ecopark in sistem pensiune completa (bauturile alcoolice si nonalcoolice se achita separat, la fata locului);
 • Asistenta turistica profesionista.

 • Taxele de aeroport (aproximativ 675 euro/persoana; taxele pot suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor);
 • Eventualele taxe turistice de intrare/iesire din tara
 • Cheltuielile personale, diurna, bacsisurile, alte mese decat cele incluse in program;
 • Programele si excursiile optionale;
 • Asigurarea medicala de calatorie obligatorie.

MAPS & AREA

Map view for Brazilia-Argentina

OPEN FULL MAP

Contacteaza-ne!

Momentan niciun operator nu este online, lasa-ne un mesaj si te vom contacta cat mai curand.

Buna ziua,
Numele meu este Gabi, cu ce va pot fi de folos?

Click ENTER pentru a trimite