f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
s
Amazing tour

Despre Noi

Cine Suntem?

MONDO TRAVEL este o agentie de turism organizatoare (tour operator) cu experienta de
peste 20 de ani pe piata serviciilor turistice, care si-a castigat prestigiul prin calitatea si
promptitudinea ofertelor, avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala.

Clientii nostri deja fideli sunt atat corporatii, cat si turisti individuali care au descoperit de la prima actiune impreuna cu Mondo Travel Romania ca serviciile noastre au depasit cu mult stadiul de simple operatiuni turistice.

AVANTAJE

– TIMPUL: principiul nostru este “raspuns in 24 – 48 ore”: maxim 24 ore pentru servicii
unice de tipul bilete de avion, cazare, transferuri sau pachete compuse din bilet avion – cazare –transferuri si maxim 48 ore pentru programe compexe care contin combinatii de destinatii si servicii;
– CALITATEA: suntem atenti la detalii, fiind specializati in furnizarea de servicii de calitate, nu de cantitate;
– TARIFUL: scopul nostru este ca serviciile oferite sa respecte raportul cel mai competitiv
calitate – pret;
– ABORDAREA PERSONALIZATA A CLIENTULUI: Mondo Travel asigura clientilor corporate un specialist in turism dedicat in exclusivitate solicitarilor acestora.

TURISM INTERN

Echipa Mondo Travel Romania, prin departamentul de turism intern, va sta la dispozitie cu oferte generale sau personalizate. Acordam o atentie deosebita incurajarii si dezvoltarii turismului rural, agroturismului si ecoturismului care oglindesc deosebitul potential turistic al Romaniei, insuficient pus in valoare.

Mondo Travel Romania gestioneaza un numar mare de contracte cu hoteluri in toate
orasele din tara cu tarife avantajoase pentru toate sezonele.

TURISM EXTERN

Sectiunile implementate in departamentul turism extern acopera plaja cererilor pentru
vacante individualizate, turism de afaceri sau cereri speciale (VIP clients), pentru servicii private si locatii de lux.
Ne-am specializat in programe individuale si de grup, oferind clientilor nostri pachete
turistice inedite si bine organizate, pe destinatii care nu mai reprezinta de mult o provocare imposibil de indeplinit pentru Mondo Travel: America de Sud si Centrala, America de Nord, Africa, Asia, Orientul apropiat, Europa si bineinteles indepartata Australie. Pachetele turistice externe cu avion cursa de linie sau charter, precum si autocar pentru grupuri, dar si in sistem individual, sunt ofertate si contractate in baza colaborarii pe care Mondo Travel o are cu sistemele de rezervari corporate B2B, dar si cu agentii tour operator locale, parteneri specializati in produsele pietelor externe solicitate (America de Sud si Centrala,America de Nord, continentul African, Asia, Europa si Australia).

Mondo Travel ofera clientilor sai servicii suport si consultanta in obtinerea vizelor turistice
si de afaceri. Va stam la dispozitie cu propuneri de vacante individualizate. Pachetele noastre “tailor- made” pot lua forma unor circuite, croaziere, city-tour-uri, experiente gastronomice si de degustare, SPA, conform dorintelor turistilor nostrii.

BUSINESS TRAVEL CONCEPT

Departamentul Evenimente asigura, prin intemediul personalului calificat si specializat in
domeniul „Events”, servicii corporate de inalta calitate, organizarea cu profesionalism a
deplasarilor prilejuite de participarea la conferinte, expozitii, congrese, sesiuni de training, seminarii si intaniri de afaceri.

In acelasi timp, Mondo Travel Romania s-a specializat in organizarea de misiuni
economice, devenind un partener traditional al Camerelor de Comert.

d
d

Cele mai populare destinatii:

Kenya si Zanzibar 0
Cuba 0
Bali 0
Mulțumim mult pentru ajutorul oferit! A fost o locație super, cu servicii de cea mai bună calitate. Mondo Travel is the best! S.I.
Multumim muuult!!!!  Pt vacanta minunata pe care am avut o la Sharm el Sheikh , Rixos only adults Totul a fost minunat, peste așteptări !!! Ghidul, vorbitor de lb romană pe care l am avut in excursia noastră la Cairo extraordinar!!! Cu drag și multă incredere o sa mai solicitam oferte de la dvoastra Zi minunata sa aveți!!!!! Familia D.
You don't have permission to register