f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Africa de Sud

Africa de Sud

2295 Euro / per person
(0 Reviews)
Africa de Sud, cea mai sudica tara de pe continental African, impresioneaza prin diversitatea reliefului, parcurile nationale unde fauna specifica Africii poate fi admirata in mediul sau natural si modernismul oraselor care alcatuiesc o combinatie inedita intre traditional si modern. Un teritoriu intins si cu o istorie zbuciumata, Africa de Sud este locul unde Oceanului Atlantic si Oceanul Indian se intalnesc, devenind in secolul al XIX-lea un El Dorado mult ravnit de colonizatori odata cu descoperirea diamantelor, aurului si metalelor rare.

 

Ziua 1, plecare catre Cape Town, Africa de Sud

Intalnire pe Aeroportul International « Henri Coanda » Bucuresti cu isotitorul de grup Mondo Travel in vederea imbarcarii in zborul cu destinatia Cape Town – Africa de Sud.

 

Ziua 2, Cape Town

Sosire si transfer privat la hotel. Cazare la Hotel 4*in CAPE TOWN.

 

Ziua 3, Cape Town

Mic dejun.

Turul orasului CAPE TOWN – o trecere in revista a frumusetilor singurului loc in lume unde se ingemaneaza 2 ecosisteme marine: Oceanul Atlantic si Oceanul Indian. Vom urca in zona Table Mountain – cel mai cunoscut loc de belvedere din apropierea Cape Town. Ne vom intoarce apoi in oras pentru a admira Castelul Bunei Sperante (Castle of Good Hope): cea mai veche cladire din Africa de Sud atestata documentar – Castelul Bunei Sperante a fost construit intre anii 1666 – 1679 de Compania Olandeza a Indiilor de Est; edificiu reprezentativ al arhitecturii coloniale olandeze, Castelul a fost ridicat cu scop de a apara si de a da siguranta rutelor de transport ale mirodeniilor si capturilor dinspre Indiile de Est catre Europa. Impozantul edificu militar de forma stelara adapostea printre altele o biserica, o brutarie, ateliere diverse, spatii de locuit, magazine si o inchisoare. Vom continua catre Cladirea Parlamentului si gradinile orasului, cartierul Malay, apoi ne vom indrepta catre Sea Point – Camp’s Bay, Victoria si Alfred Waterfront de unde se pot vedea privelisti minunate ale Oceanului Atlantic, golfului Table Bay Harbour, orasului Cape Town si muntelui Table – aceasta este o destinatie favorita care atrage 23 de milioane de turisti anual, facand din aceasta zona una dintre cele mai cautate.

Cazare la Hotel 4* in CAPE TOWN.

 

Ziua 4, Cape Town

Mic dejun.

Program special optionalTurul CAPE PENINSULA. Vom vizita Golful Hout si vom putea face o inedita croaziera la Insula Seal ; vom calatori de-a lungul Chapman’s Peak spre Parcul National Cape Point.

Cazare la Hotel 4* in CAPE TOWN.

 

Ziua 5, Cape Town – Parcul National Kruger

Mic dejun.

Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Kruger. Sosire si transfer privat in zonaParcului National KRUGER, una dintre cele mai mari rezervatii naturale din lume. Intemeiat in anul 1898 de Paulus Kruger, presedintele de atunci al Republicii Transvaal, a fost deschis spre vizitare publicului abia in anul 1927. Sosire in cursul serii.

Cina. Cazare la Hotel tip lodge in KRUGER Park.

 

Ziua 6, safari in Parcul National Kruger

Mic dejun.

Program special – SAFARI pe arealul parcului Kruger. Pranz si cina.

Cazare la Hotel tip lodge in KRUGER Park.

 

Ziua 7, safari in Parcul National Kruger

Mic dejun.

Program special – SAFARI pe arealul parcului Kruger. Pranz si cina.

Cazare la Hotel tip lodge in KRUGER Park.

 

Ziua 8, Parcul National Kruger – Pretoria

Mic dejun.

Plecare din zona Parcului Kruger cu autocarul spre PRETORIA, capitala administrativa a Africii de Sud. Sosire si transfer privat la hotel.

Cazare la Hotel 4* in PRETORIA.

 

Ziua 9, Pretoria – Johannesburg

Mic dejun.

Turul panoramic al orasului PRETORIA – vom vizita Paul’s Kruger House, Union Buildings si stauia lui Nelson Mandela, Piata Centrala dominata de Catedrala si Monumentul Voortekker.

Vom continua apoi catre Johannesburg (aprox. 70 km). Sosire si cazare la Hotel 4* in JOHANNESBURG.

 

Ziua 10, Johannesburg

Mic dejun.

Turul panoramic al orasului JOHANNESBURG – o incursiune in fascinanta cultura a Africii de Sud. Supranumit de localnici « Orasul de Aur » datorita bogatelor zacaminte de aur aflate in apropiere, Johannesburg este cel mai mare oras al tarii. Vom admira printre altele faimosul Carlton Centre supranumit « Top of Africa » de unde ne vom bucura de impresionanta panorama a orasului dominata de zgarie nori, Piata Libertatii, Constitution Hill, frumoasele cartiere din nordul orasului si fosta resedinta lui Nelson Mandela.

Cazare la Hotel 4* in JOHANNESBURG.

 

Ziua 11, Johannesburg – plecare catre Romania

Mic dejun.

Program liber pentru vizitarea orasului si cumparaturi. Dupa amiaza, transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Romania.

 

Ziua 12, Sosire Bucuresti

 Escala. Sosire la BUCURESTI.

 

Pachetul include:

– Bilet avion clasa economy pe ruta BUCURESTI – CAPE TOWN si JOHANNESBURG – BUCURESTI;
– Bilet avion clasa economy pe ruta interna CAPE TOWN – KRUGER ;
– 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri clasificate 4* dupa cum urmeaza: 3 nopti CAPE TOWN, 1 noapte PRETORIA si 2 nopti JOHANNESBURG;
– Pachet complet safari in Parcul Kruger: 3 nopti cazare in hotel tip lodge 4*, pensiune completa (mic dejun, pranz si cina), programele zilnice safari;
– Tururi de oras in sistem privat cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana in CAPE TOWN, PRETORIA si JOHANNESBURG;
– Transferuri in sistem privat aeroport – hotel – aeroport si Kruger – Pretoria – Johannesburg;
– Asistenta turistica locala profesionista in limba engleza;
– Asistenta turistica profesionista in limba romana.

Tariful nu include:

– Taxele de airport zbor international ( aproximativ 405 euro) si taxele de airport zbor local ( aproximativ 90 euro); taxele de aeroport pot suferi modificari pana la momentul emiterii efective a biletelor);
– Alte mese decat cele incluse in program;
– Programele optionale;
– Cheltuielile personale, diurna;
– Pachetul de bauturile alcoolice si nealcoolice (Parcul Kruger);
– Taxa de viza Africa de Sud: aprox.45 euro;
– Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi: aprox.5 euro/persoana/zi.
– Eventualele taxe turistice de intrare/iesire din tara etc.
CONDITII DE CALATORIE: este necesara viza;
DOCUMENT DE CALATORIE: PASAPORTUL definitiv (NU temporar) valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara (valabilitate minima 4 septembrie 2019) si cu minim 2 pagini libere;
CONDITII DE INSCRIERE SI PLATA: la inscriere se va achita un avans in valoare de 1200 euro/persoana; diferenta se va achita cel tarziu cu 25 zile inaintea plecarii;

12 zile

Tour Plan

1

Ziua 1: Bucuresti - Cape Town

Intalnire pe Aeroportul International « Henri Coanda » Bucuresti cu isotitorul de grup Mondo Travel in vederea imbarcarii in zborul cu destinatia Cape Town – Africa de Sud.
2

Ziua 2: Cape Town

Sosire si transfer privat la hotel. Cazare la Hotel 4*in CAPE TOWN.
3

Ziua 3: Cape Town

Mic dejun. Turul orasului CAPE TOWN - o trecere in revista a frumusetilor singurului loc in lume unde se ingemaneaza 2 ecosisteme marine: Oceanul Atlantic si Oceanul Indian. Vom urca in zona Table Mountain – cel mai cunoscut loc de belvedere din apropierea Cape Town. Ne vom intoarce apoi in oras pentru a admira Castelul Bunei Sperante (Castle of Good Hope): cea mai veche cladire din Africa de Sud atestata documentar - Castelul Bunei Sperante a fost construit intre anii 1666 - 1679 de Compania Olandeza a Indiilor de Est; edificiu reprezentativ al arhitecturii coloniale olandeze, Castelul a fost ridicat cu scop de a apara si de a da siguranta rutelor de transport ale mirodeniilor si capturilor dinspre Indiile de Est catre Europa. Impozantul edificu militar de forma stelara adapostea printre altele o biserica, o brutarie, ateliere diverse, spatii de locuit, magazine si o inchisoare. Vom continua catre Cladirea Parlamentului si gradinile orasului, cartierul Malay, apoi ne vom indrepta catre Sea Point – Camp’s Bay, Victoria si Alfred Waterfront de unde se pot vedea privelisti minunate ale Oceanului Atlantic, golfului Table Bay Harbour, orasului Cape Town si muntelui Table - aceasta este o destinatie favorita care atrage 23 de milioane de turisti anual, facand din aceasta zona una dintre cele mai cautate. Cazare la Hotel 4* in CAPE TOWN.
4

Ziua 4: Cape Town

Mic dejun. Program special optional – Turul CAPE PENINSULA. Vom vizita Golful Hout si vom putea face o inedita croaziera la Insula Seal ; vom calatori de-a lungul Chapman’s Peak spre Parcul National Cape Point. Cazare la Hotel 4* in CAPE TOWN.
5

Ziua 5: Cape Town - Parcul National Kruger

Mic dejun. Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Kruger. Sosire si transfer privat in zona Parcului National KRUGER, una dintre cele mai mari rezervatii naturale din lume. Intemeiat in anul 1898 de Paulus Kruger, presedintele de atunci al Republicii Transvaal, a fost deschis spre vizitare publicului abia in anul 1927. Sosire in cursul serii. Cina. Cazare la Hotel tip lodge in KRUGER Park.
6

Ziua 6: Safari in Parcul National Kruger

Mic dejun. Program special – SAFARI pe arealul parcului Kruger. Pranz si cina. Cazare la Hotel tip lodge in KRUGER Park
7

Ziua 7: Safari in Parcul National Kruger

Mic dejun. Program special – SAFARI pe arealul parcului Kruger. Pranz si cina. Cazare la Hotel tip lodge in KRUGER Park.
8

Ziiua 8: Parcul National Kruger - Pretoria

Mic dejun. Plecare din zona Parcului Kruger cu autocarul spre PRETORIA, capitala administrativa a Africii de Sud. Sosire si transfer privat la hotel. Cazare la Hotel 4* in PRETORIA.
9

Ziua 9: Pretoria - Johannesburg

Mic dejun. Turul panoramic al orasului PRETORIA – vom vizita Paul’s Kruger House, Union Buildings si stauia lui Nelson Mandela, Piata Centrala dominata de Catedrala si Monumentul Voortekker. Vom continua apoi catre Johannesburg (aprox. 70 km). Sosire si cazare la Hotel 4* in JOHANNESBURG.
10

Ziua 10: Johannesburg

Mic dejun. Turul panoramic al orasului JOHANNESBURG – o incursiune in fascinanta cultura a Africii de Sud. Supranumit de localnici « Orasul de Aur » datorita bogatelor zacaminte de aur aflate in apropiere, Johannesburg este cel mai mare oras al tarii. Vom admira printre altele faimosul Carlton Centre supranumit « Top of Africa » de unde ne vom bucura de impresionanta panorama a orasului dominata de zgarie nori, Piata Libertatii, Constitution Hill, frumoasele cartiere din nordul orasului si fosta resedinta lui Nelson Mandela. Cazare la Hotel 4* in JOHANNESBURG.
11

Ziua 11: Johannesburg – Bucuresti

Mic dejun. Program liber pentru vizitarea orasului si cumparaturi. Dupa amiaza, transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Romania.
12

Ziua 12: Bucuresti

Escala. Sosire la BUCURESTI
You don't have permission to register