f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Alaska si Canada

Alaska si Canada

3555 Euro / per person
(0 Reviews)
Va propunem o experienta deosebita in Alaska – “Sahara inghetata a Terrei”, tinut al eschimosilor si ursilor polari. Traseul nostru include Seattle –“:orasul de smarald”, Anchorage – capitala statului federal Alaska, Ghetarul Hubbard, Juneau, Skagway, Icy Strait Point, Ketchikan SI Pasajul interior. Alaturi de aceste locuri cu peisaje naturale senzationale si unice vom descoperi pitorescul si
modernul Vancouver – cel mai mare oras Canadian de pe coasta de vest si Victoria – capitala statului British Colombia, unul dintre cele mai pitoresti orase port din America de Nord.

 

Ziua 1, 13 iunie: Romania → Seattle

Dimineata ne vom intalni pe aeroportul International Otopeni Henri Coanda cu insotitorul de grup. Ne vom imbarca in aeronava care ne va duce catre Seattle (zbor cu escala)

Sosire in Seattle, formalitati de intrare in SUA.

Turul panoramic al orasului Seattle cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Supranumit „Orasul de Smarald”, Seattle este cunoscut pentru abundenta de parcuri verzi si gradini frumoase, vibranta viata culturala, locul unde isi au sediul gigantele companii internationale precum Microsoft, Amazon, Nintendo, Starbucks si Boeing. Turul panoramic, va include Downtown, Pike Place Market, Pioneer Square, China Town, Capitol Hill.

Transfer privat si cazare in Seattle, hotel  3*sup. in zona aeroportului.

 

Ziua 2, 14 iunie: Seattle – Anchorage – Seward

Dimineata, transfer privat la aeroport pentru a ne imbarca in zborul catre Anchorage

Sosire in Anchorage.

Turul panoramic al orasului Anchorage cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana (program optional). Anchorage este cel mai populat oras si capitala comerciala a statului Alaska, oras modern, centru al

artelor traditionale, divertismentului si sportului.

Printre obiectivele turistice pe care vom avea ocazia sa le vizitam se numara: Raul Corabiei (Ship Creek) – un loc de pescuit renumit, „Earthquake Park” – parc construit dupa cutremurul devastator care a lovit orasul in anul 1964, Teatrul “4th Avenue”, Primaria si Biroul de Informare Turistica. Vom vizita Muzeul Anchorage, al doilea muzeu statal, pentru a admira opere de arta si artefacte provenite din toata Alaska. Astfel, vom descoperi istoria statului Alaska din cele mai vechi vremuri pana in secoul al XXI-lea.

Transfer privat catre Seward (aprox.200 km) pentru imbarcare la bordul vasului de croaziera, formalitati de check in.

Cina. Innoptare la bordul vasului.

 

Zilele 3-8, 15 – 20 iunie: Croaziera Alaska, conform itinerariului detaliat mai jos.

Innoptare la bordul vasului de croaziera cu pensiune completa.

Itinerariul croazierei

Data Port Sosire Plecare Activitati
Vi, 14 Jun 2024 Seward, Alaska 8:00 PM Imbarcare
Sb, 15 Jun 2024 Hubbard Glacier (Cruising) 2:00 PM 5:00 PM Pe mare
Du, 16 Jun 2024 Juneau, Alaska 9:00 AM 8:00 PM La mal
Lu, 17 Jun 2024 Skagway, Alaska 7:00 AM 8:00 PM La mal
Ma, 18 Jun 2024 Icy Strait Point, Alaska 6:30 AM 3:00 PM La mal
Mie, 19 Jun 2024 Ketchikan, Alaska 10:00 AM 7:00 PM La mal
Jo, 20 Jun 2024 Inside Passage Pe mare
Vi, 21 Jun 2024 Vancouver, British Columbia 7:00 AM Debarcare

 

Ziua 3, 15 iunie:

Mic dejun. Aceasta zi o vom petrece pe mare, admirand Ghetarul Hubbard. Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.

 

Ziua 4, 16 iunie:

Mic dejun. Astazi vom debarca in Juneau, Alaska. Programe optionale.

Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.

 

Ziua 5, 17 iunie:

Mic dejun. Astazi vom debarca in Skagway, Alaska. Programe optionale. Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.

 

Ziua 6, 18 iunie:

Mic dejun. Astazi vom debarca in Icy Strait Point, Alaska. Programe optionale. Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.

 

Ziua 7, 19 iunie:

Mic dejun. Astazi vom debarca in Ketchikan, Alaska. Programe optionale. Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.

 

Ziua 8, 20 iunie:

Mic dejun. Aceasta zi o vom petrece pe mare, admirand Pasajul interior. Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.

 

Ziua 9, 21 iunie: Vancouver

Mic dejun. Debarcarea se va face in Vancouver.

In prima parte a zilei vom face turul panoramic al orasului Vancouver cu ghid local profesionist  de limba engleza si ghid insotitor  de limba romana: Gastown, centrul istoric al orasului, Strada Robson, parcul Stanley, Chinatown. Vom face o scurta oprire la Prospect Point, English Bay si la studiourile artistilor din Piata Publica Granville Island. Arhitectura inedita art deco a cladirii Marinei din Canada Place, cladirile futuriste zgarie nori care marginesc bulevardele largi, arterele comerciale animate si plajele din zona rezidentiala Kitsilano creeaza un tablou urban captivant si exotic. La finalul turului vom fi lasati la hotel.

Dupa amiaza, vizitarea orasului alaturi de insotitorul de grup, cumparaturi, programe optionale.

Cazare in Vancouver la hotel de 3*sup.

 

Ziua 10, 22 iunie – Vancouver

Program liber pentru programe optionale, cumparaturi etc.

Cazare in Vancouver la hotel de 3*sup.

 

Ziua 11, 23 iunie – Vancouver →Victoria

Program optional: Victoria.

In aceasta dimineata vom pleca cu autocarul si feribotul catre catre Victoria, capitala statului British Columbia (aprox. 120km). Turul panoramic al orasului Victoria cu ghid local profesionist  de limba engleza si ghid insotitor  de limba romana. Vom putea admira portul, Cladirea Parlamentului, Thunderbird Park, Crystal Garden, Hotelul Fairmont Empress Victoria, Government Street ( Strada Guvernului). La finalul turului autocarul ne va lasa la hotel.

Cazare in Vancouver la hotel de 3*sup.

 

Ziua 12, 24 iunie –  Vancouver →plecare catre Romania

Program libr pana la transferul privat la aeroportul din Vancouver in vederea imbarcarii la bordul aeronavei care ne va aduce inapoi in Romania.

 

Ziua 13, 25 iunie: sosire la Bucuresti

Sosire la Bucuresti

 

PACHETUL include:
– bilet avion Bucuresti – Seattle, Seattle – Anchorage, Vancouver – Bucuresti, clasa economy;
– croaziera Alaska, cazare cu pensiune completa la bordul vasului (inclusiv apa cu gheata, limonada, ceai
si cafea la dozator), in cabina dubla conform alegerii Dvs;
– cazare in camera dubla in Seattle (1 noapte) si Vancouver (4 nopti);
– transferuri aeroport – hotel – aeroport in sistem privat;
– tururi de oras in Seattle, Anchorage si Vancouver cu ghid local profesionist de limba engleza;
– activitati de recreere la bordul vasului (perete de catarare, pista de jogging, teren de sport, etc); gym;
fitness*; sauna (se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activitati de recreere);
– insotitor in limba romana
PACHETUL nu include:
– Taxele de aeroport: aprox. 495 euro/persoana (taxele de aeroport pot suferi modificari pana la momentul emiterii effective a biletelor);
– Taxele de servicii la bord (bacsisurile/gratuitatile) in valoare de aprox.11 euro/persoana/ zi;
– Taxe portuare in valoare de aprox.280 euro/persoana;
– Suplimentul pentru cazarea in cabina exterioara cu balcon;
– Excursiile optionale si cheltuielile personale de la bordul vasului (de exemplu, bauturile servite la bord neincluse in meniul pensiunii complete, serviciul de spalatorie, tratamente de frumusete si sanatate, telefoane, casino, internet,rezervarile la restaurantele cu specific etc.); room service;
– Taxa viza SUA si eTa Canada
– Asigurarea medicala de calatorie; orice altceva ce nu apare mentionat ca fiind inclus in tarif.

Tour Plan

1

Ziua 1: Bucuresti - Seattle

Dimineata ne vom intalni pe aeroportul International Otopeni cu insotitorul de grup. Ne vom imbarca in aeronava care ne va duce catre Seattle. Sosire in Seattle. Turul panoramic al orasului Seattle cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Supranumit „Orasul de Smarald”, Seattle este cunoscut pentru abundenta de parcuri verzi si gradini frumoase, vibranta viata culturala, locul unde isi au sediul gigantele companii internationale precum Microsoft, Amazon, Nintendo, Starbucks si Boeing. Turul panoramic, va include Downtown, Pike Place Market, Pioneer Square, China Town, Capitol Hill. Transfer privat si cazare in Seattle, hotel 3*sup. in zona aeroportului.
2

Ziua 2: Seattle – Anchorage - Seward

Dimineata, transfer privat la aeroport pentru a ne imbarca in zborul catre Anchorage. Sosire in Anchorage. Turul panoramic al orasului Anchorage cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Anchorage este cel mai populat oras si capitala comerciala a statului Alaska, oras modern, centru al artelor traditionale, divertismentului si sportului. Printre obiectivele turistice pe care vom avea ocazia sa le vizitam se numara: Raul Corabiei (Ship Creek) – un loc de pescuit renumit, „Earthquake Park” - parc construit dupa cutremurul devastator care a lovit orasul in anul 1964, Teatrul “4th Avenue”, Primaria si Biroul de Informare Turistica. Vom vizita Muzeul Anchorage, al doilea muzeu statal, pentru a admira opere de arta si artefacte provenite din toata Alaska. Astfel, vom descoperi istoria statului Alaska din cele mai vechi vremuri pana in secoul al XXI-lea. Transfer privat catre Seward (aprox.200 km) pentru imbarcare la bordul vasului de croaziera, Cina. Innoptare la bordul vasului.
3

Ziua 3: Croaziera Alaska

Mic dejun. Aceasta zi o vom petrece pe mare, admirand Ghetarul Hubbard. Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.
4

Ziua 4: Croaziera Alaska

Mic dejun. Astazi vom debarca in Juneau, Alaska. Programe optionale. Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.
5

Ziua 5: Croaziera Alaska

Mic dejun. Astazi vom debarca in Skagway, Alaska. Programe optionale. Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.
6

Ziua 6: Croaziera Alaska

Mic dejun. Astazi vom debarca in Icy Strait Point, Alaska. Programe optionale. Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.
7

Ziua 7: Croaziera Alaska

Mic dejun. Astazi vom debarca in Ketchikan, Alaska. Programe optionale. Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.
8

Ziua 8: Croaziera Alaska

Mic dejun. Aceasta zi o vom petrece pe mare, admirand Pasajul interior. Innoptare la bordul vasului cu pensiune completa.
9

Ziua 9: Vancouver

Mic dejun. Debarcarea se va face in Vancouver. In prima parte a zilei vom face turul panoramic al orasului Vancouver cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana: Gastown, centrul istoric al orasului, Strada Robson, parcul Stanley, Chinatown. Vom face o scurta oprire la Prospect Point, English Bay si la studiourile artistilor din Piata Publica Granville Island. Arhitectura inedita art deco a cladirii Marinei din Canada Place, cladirile futuriste zgarie nori care marginesc bulevardele largi, arterele comerciale animate si plajele din zona rezidentiala Kitsilano creeaza un tablou urban captivant si exotic. La finalul turului vom fi lasati la hotel. Dupa amiaza, vizitarea orasului alaturi de insotitorul de grup, cumparaturi, programe optionale. Cazare in Vancouver la hotel de 3*sup.
10

Ziua 10: Vancouver

Program liber pentru programe optionale, cumparaturi etc. Cazare in Vancouver la hotel de 3*sup.
11

Ziua 11: Vancouver

Program liber pentru programe optionale, cumparaturi etc. Cazare in Vancouver la hotel de 3*sup.
12

Ziua 12: Vancouver – Victoria

Program optional: In aceasta dimineata vom pleca cu autocarul catre catre Victoria, capitala statului British Columbia (aprox. 120km). Turul panoramic al orasului Victoria cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Vom putea admira portul, Cladirea Parlamentului, Thunderbird Park, Crystal Garden, Hotelul Fairmont Empress Victoria, Government Street ( Strada Guvernului). La finalul turului autocarul ne va lasa la hotel. Cazare in Vancouver la hotel de 3*sup.
13

Ziua 13: Vancouver – Romania

Program libr pana la transferul privat la aeroportul din Vancouver , in vederea imbarcarii la bordul aeronavei care ne va aduce inapoi in Romania.
14

Ziua 14: Bucuresti

Sosire la Bucuresti
You don't have permission to register