f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Peru si Chile

Peru si Chile

2935 Euro / per person
(0 Reviews)

Va invitam la o incursiune in tainele enigmaticii civilizatii Andine al carei simbol, Machu Pichu, este una din cele 7 noi Minuni ale Lumii. Vom vizita Lima, Cuzco – “centrul lumii”, vechea capitala a Imperiului Incas, extraordinarul complex Machu Pichu – oras templu incas ascuns intre crestele montane ale Anzilor si binecunoscutul lac Titicaca ale cariu insule plutitoare ale populatiei preincase Uros mai pot fi vizitate sai astazi. Vom cobori apoi pe litoralul Oceanului Pacific pentru a vizita Santiago de Chile – oras spectaculos care impresioneaza prin inedita combinatie intre modernism, traditional si natura.

 

Ziua 1, 5 Noiembrie – Bucuresti – LIMA

Dimineata ne vom intalni pe aeroportul International Henri Coanda – Bucuresti cu insotitorul de grup. Ne vom imbarca in aeronava care ne va purta catre Lima (zbor cu escala).

Peru este a treia mare natiune a Americii de Sud, o tara multietnica, avand o bogatie culturala si arheologica deosebita, fiind cunoscuta ca locul de bastina al faimosului Imperiului Inca.

Sosire si transfer privat la hotel. Cazare la Hotel 4* in Lima.

 

Ziua 2, 6 Noiembrie – LIMA

Mic dejun.

Turul orasului LIMA in sistem privat cu ghid local de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Lima este unul dintre cele mai importante orase din America de Sud, ale carui baze au fost puse de conchistadorii spanioli in anul 1531. Vom vizita atat zona istorica a orasului cat si cea moderna: PALATUL GUVERNAMENTAL – vedere panoramica, PRIMARIA, CATEDRALA care adaposteste mormantul conquistadorului spaniol Francisco Pizarro, Manastirea SAN FRANCISCO si faimoasa PLAZA SAN MARTIN. Ne vom indrepta apoi spre faimoasele cartiere SAN ISIDRO si MILAFLORES de unde ne vom bucura de superba priveliste a Oceanului Pacific.

Dupa amiaza, program liber.

Cazare la Hotel 4* in Lima.

 

Ziua 3, 7 Noiembrie – LIMA

Mic dejun. Program liber pentru vizitarea orasului, cumparaturi sau programe optionale.

Cazare la Hotel 4* in Lima.

 

Ziua 4, 8 Noiembrie – LIMA – CUSCO

Mic dejun.

Transfer privat hotel – aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia CUSCO.

Sosire si transfer privat la hotel. Dupa amiaza, program individual pentru acomodarea la conditiile climatice si de altitudine, vizitarea centrului orasului Cuso impreuna cu insotitorul de grup.

Cazare la hotel 4 in Cusco.

 

Ziua 5, 9 Noiembrie – CUSCO

Mic dejun.

Turul orasului CUSCO in sistem privat cu  cu ghid local de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Vom vizita “Orasul Imperial” dominat de KORIKANCHA – Templul Soarelui a carui legenda povesteste ca ar fi fost poleit in intregime cu aur, CATEDRALA, FORTAREATA SACSAYUHUAMAN – cea mai cunoscuta si mai bine pastrata constructie a civilizatiei Inca, Amfiteatrul KENKO. Vom continua turul cu transfer la PUCA PUCARA – “fortareata rosie”, TAMBOMACHAY si AWANACANCHA.

Dupa amiaza, timp liber. Cazare la hotel 4* in Cusco

 

Ziua 6, 10 Noiembrie – CUSCO

Mic dejun.

Program optional: dis de dimineata transfer in gara Poroyo pentru imbarcare in trenul care ne va conduce in “Orasul Sacru Machu Picchu” (2.430m altitudine), considerat Noul Centru Spiritual al Lumii, care se contopeste perfect cu salbaticia peisajului natural inconjurator. Vom traversa Valea Sacra pentru a ajunge in singurul sit Incas nedescoperit de conchistadorii spanioli. Una dintre cele sapte minuni contemporane ale lumii, Machu Picchu, ascuns ochilor calatorului si complet delimitat de formele de relief naturale, inconjurat de terase agricole suficiente pentru a hrani populatia si irigat de izvoare naturale, pare sa fi fost folosit de incasi ca un oras ceremonial secret. Transfer la gara Ollantaytambo si calatorie inapoi cu trenul catre Cusco.

Sosire in Cusco si transfer la hotel. Cazare la hotel 4* in Cusco

 

Ziua 7, 11 Noiembrie – CUSCO – PUNO

Mic dejun.

Transfer privat cu autocarul in PUNO (aprox 390 km).

Pe drum vom admira unicele privelisti oferite de Muntii Anzi. Opriri inedite vom face in asezarea ANDAHUAYLILLAS si in Pasul LA RAYA (la 4.335m altitudine) de unde vom putea admira spectaculoasa priveliste a crestelor inzapezite ale Anzilor. Pranz. Vom continua traseul cu o ultima oprire la Templul VIRACOCHA, singurul asezamant incas dominat de coloane cilindrice.

Sosire si cazare la hotel 4* in Puno.

 

Ziua 8, 12 Noiembrie –  PUNO

Mic dejun.

Dimineata, program optional: excursie si croaziere pe Lacul Titicaca si faimoasele insule plutitoare ale populatiei preincase Uros. Ne vom aventura intr-o calatorie unica pe acest lac aflat la granita cu Statul Bolivia si cunoscut in intreaga lume ca lacul navigabil situat la cea mai mare altitudine – 3.821m.

Cazare la hotel 4* in Puno.

 

Ziua 9, 13 Noiembrie – PUNO – SANTIAGO de CHILE

Mic dejun.

Transfer privat la aeroportul din Juliaca pentru a ne imbarca in zborul cu destinatia SANTIAGO de CHILE (zbor cu escala).

Chile se intinde de-a lungul coastei Oceanului Pacific, invecinandu-se la este cu Muntii Anzi. Masurat de la nord la sud are o lungime de 4.300 kilometri, dar de la vest la es are o latime medie de doar 350 km. In Chile se afla cel mai secetos desert din lume, Atacama. In prezent Chile este cea mai stabila si prospera tara din America de Sud, fiind prima tara din regiune dupa nivelul de dezvoltare umana, competitivitate, calitate a vietii, stabilitate politica, globalizare, libertate economica, coruptie scazuta si, de asemenea, nivel redus de saracie.

Sosire, transfer privat si cazare la hotel 4* in Santiago de Chile.

 

Ziua 10, 14 Noiembrie – SANTIAGO de CHILE

Mic dejun.

Turul orasului SANTIAGO de CHILE in sistem privat cu  cu ghid local de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Vom vizita PIATA PINCIPALA a orasului – PLAZA DE ARMA – cu monumentele riverane, CATEDRALA, LA MONEDA (Palatul Guvernului), BISERICA SAN FRANCISCO, CLADIREA POSTEI si PRIMARIA.

Cazare hotel 4* in SANTIAGO de CHILE.

 

Ziua 11, 15 Noiembrie – SANTIAGO de CHILE

Mic dejun.

Program optional: VALPARAISO & VINA DEL MAR. Pe traseu se pot observa frumoasele peisaje ale vailor CURACAVI si CASABLANCA si ale MUNTILOR COASTEI. Sosire la VALPARAISO, principalul port comercial al tarii. Vom vizita  LA SEBASTIANA (vechea casa a castigatorului premiului Nobel, PABLO NERUDA), Cladirea CONGRESULUI, Bulevardul PEDRO MONTT, AVENIDA BRASIL (cu CLADIREA GUVERNULUI REGIONAL), CHEIUL PRAT, PLAYA ANCHA HILL, SCOALA DE MARINA etc.

Dupa amiaza, intoarcere in Santiago de Chile.

Cazare hotel 4* in SANTIAGO de CHILE.

 

Ziua 12, 16 Noiembrie – SANTIAGO de CHILE – plecare catre Romania

Program liber pana la transferul privat la aeroport.

Imbarcare in zborul cu destinatia Bucuresti (zbor cu escala).

 

Ziua 13, 17 Noiembrie – BUCURESTI

Sosire in Bucuresti.

 

TARIF: 2.935 euro/ loc in camera dubla

Tariful este valabil pentru un grup de minim 20 persoane si poate suferi modificari in cazul diminuarii numarului de participanti

 

TARIFUL INCLUDE: 
– Bilete avion clasa economy pe traseul Bucuresti – Lima, Lima – Cusco, Juliaca – Santiago de Chile, Santiago de Chile – Bucuresti; ·

– 11 nopti cazare cu mic in hoteluri de 4* dupa cum urmeaza: 3 nopti Lima, 3 nopti Cusco, 2 nopti Puno, 3 nopti Santiago de Chile; ·

– Tururi ale oraselor in sistem privat cu ghizi locali de limba engleza si vizite conform programului; ·

– Transferuri cu autocarul in sistem privat aeroport – hotel – aeroport in toate orasele; ·

– Transfer intern cu autocarul in sistem privat privat Cusco – Puno; ·

– Cate un bagaj de cabina de max.8 kg si un bagaj de cala de max.23kg; ·

– Asistenta turistica profesionista in limba romana si in limba engleza.

TARIFUL NU INCLUDE:
– Taxele de aeroport (aprox. 515 euro/persoana; taxele pot suferi modificari pana la momentul emiterii efective a biletelor);

– Programele si excursiile optionale;

– Taxele turistice/ hoteliere platibile cash direct la hotel, la momentul cazarii (resort fee, handling fee, city tax, porterage fee, bacsisuri etc.);

– Cheltuielile personale;

– Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno (recomandam intocmirea unei asigurari storno care acopera riscul de anulare a calatoriei inainte de plecare; asigurarea se intocmeste la momentul inscrierii si achitarii avansului).

 

Tariful ofertat este garantat pentru inscrieri pana la data de 25 iulie 2024. Dupa aceasta data, tariful poate suferi modificari in functie de disponibilitatea si gradul de ocupare al locurilor la cazare si transport;

 

Conditii de calatorie

PERU: NU necesara obtinerea vizei

CHILE: NU necesara obtinerea vizei

Document de calatorie: pasaportul definitiv biometric (NU temporar) cu o valabilitate de minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Tour Plan

1

Ziua 1: Bucuresti – Lima

Dimineata ne vom intalni pe aeroportul International Henri Coanda – Bucuresti cu insotitorul de grup. Ne vom imbarca in aeronava care ne va purta catre Lima (zbor cu escala). Peru este a treia mare natiune a Americii de Sud , o tara multietnica, avand o bogatie culturala si arheologica deosebita, fiind cunoscuta ca locul de bastina al faimosului Imperiului Inca . Sosire si transfer privat la hotel. Cazare la Hotel 4* in Lima.
2

Ziua 2: Lima

Mic dejun. Turul orasului LIMA in sistem privat cu ghid local de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Lima este unul dintre cele mai importante orase din America de Sud, ale carui baze au fost puse de conchistadorii spanioli in anul 1531. Vom vizita atat zona istorica a orasului cat si cea moderna: PALATUL GUVERNAMENTAL – vedere panoramica, PRIMARIA, CATEDRALA care adaposteste mormantul conquistadorului spaniol Francisco Pizarro, Manastirea SAN FRANCISCO si faimoasa PLAZA SAN MARTIN. Ne vom indrepta apoi spre faimoasele cartiere SAN ISIDRO si MILAFLORES de unde ne vom bucura de superba priveliste a Oceanului Pacific. Dupa amiaza, program liber. Cazare la Hotel 4* in Lima.
3

Ziua 3: Lima

Mic dejun. Program liber pentru vizitarea orasului, cumparaturi sau programe optionale. Cazare la Hotel 4* in Lima.
4

Ziua 4: Lima - Cusco

Mic dejun. Transfer privat hotel - aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia CUSCO. Sosire si transfer privat la hotel. Dupa amiaza, program individual pentru acomodarea la conditiile climatice si de altitudine, vizitarea centrului orasului Cuso impreuna cu insotitorul de grup. Cazare la hotel 4 in Cusco.
5

Ziua 5: - Cusco

Mic dejun. Turul orasului CUSCO in sistem privat cu cu ghid local de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Vom vizita “Orasul Imperial” dominat de KORIKANCHA – Templul Soarelui a carui legenda povesteste ca ar fi fost poleit in intregime cu aur, CATEDRALA, FORTAREATA SACSAYUHUAMAN – cea mai cunoscuta si mai bine pastrata constructie a civilizatiei Inca, Amfiteatrul KENKO. Vom continua turul cu transfer la PUCA PUCARA - “fortareata rosie”, TAMBOMACHAY si AWANACANCHA. Dupa amiaza, timp liber. Cazare la hotel 4* in Cusco
6

Ziua 6: Cusco

Mic dejun. Program optional: dis de dimineata transfer in gara Poroyo pentru imbarcare in trenul care ne va conduce in “Orasul Sacru Machu Picchu” (2.430m altitudine), considerat Noul Centru Spiritual al Lumii, care se contopeste perfect cu salbaticia peisajului natural inconjurator. Vom traversa Valea Sacra pentru a ajunge in singurul sit Incas nedescoperit de conchistadorii spanioli. Una dintre cele sapte minuni contemporane ale lumii, Machu Picchu, ascuns ochilor calatorului si complet delimitat de formele de relief naturale, inconjurat de terase agricole suficiente pentru a hrani populatia si irigat de izvoare naturale, pare sa fi fost folosit de incasi ca un oras ceremonialsecret. Transfer la gara Ollantaytambo si calatorie inapoi cu trenul catre Cusco. Sosire in Cusco si transfer la hotel. Cazare la hotel 4* in Cusco.
7

Ziua 7: Cusco - Puno

Mic dejun. Transfer privat cu autocarul in PUNO (aprox 390 km). Pe drum vom admira unicele privelisti oferite de Muntii Anzi. Opriri inedite vom face in asezarea ANDAHUAYLILLAS si in Pasul LA RAYA (la 4.335m altitudine) de unde vom putea admira spectaculoasa priveliste a crestelor inzapezite ale Anzilor. Pranz. Vom continua traseul cu o ultima oprire la Templul VIRACOCHA, singurul asezamant incas dominat de coloane cilindrice. Sosire si cazare la hotel 4* in Puno.
8

Ziua 8: Puno

Mic dejun. Dimineata, program optional: excursie si croaziere pe Lacul Titicaca si faimoasele insule plutitoare ale populatiei preincase Uros. Ne vom aventura intr-o calatorie unica pe acest lac aflat la granita cu Statul Bolivia si cunoscut in intreaga lume ca lacul navigabil situat la cea mai mare altitudine - 3.821m. Cazare la hotel 4* in Puno.
9

Ziua 9: Puno - Santiago de Chile

Mic dejun. Transfer privat la aeroportul din Juliaca pentru a ne imbarca in zborul cu destinatia SANTIAGO de CHILE (zbor cu escala). Chile se intinde de-a lungul coastei Oceanului Pacific, invecinandu-se la este cu Muntii Anzi. Masurat de la nord la sud are o lungime de 4.300 kilometri, dar de la vest la es are o latime medie de doar 350 km. In Chile se afla cel mai secetos desert din lume, Atacama. In prezent Chile este cea mai stabila si prospera tara din America de Sud, fiind prima tara din regiune dupa nivelul de dezvoltare umana, competitivitate, calitate a vietii, stabilitate politica, globalizare, libertate economica, coruptie scazuta si, de asemenea, nivel redus de saracie. Sosire, transfer privat si cazare la hotel 4* in Santiago de Chile.
10

Ziua 10: Santiago de Chile

Mic dejun. Turul orasului SANTIAGO de CHILE in sistem privat cu cu ghid local de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Vom vizita PIATA PINCIPALA a orasului – PLAZA DE ARMA - cu monumentele riverane, CATEDRALA, LA MONEDA (Palatul Guvernului), BISERICA SAN FRANCISCO, CLADIREA POSTEI si PRIMARIA. Cazare hotel 4* in SANTIAGO de CHILE.
11

Ziua 11: Santiago de Chile

Mic dejun. Program optional: VALPARAISO & VINA DEL MAR. Pe traseu se pot observa frumoasele peisaje ale vailor CURACAVI si CASABLANCA si ale MUNTILOR COASTEI. Sosire la VALPARAISO, principalul port comercial al tarii. Vom vizita LA SEBASTIANA (vechea casa a castigatorului premiului Nobel, PABLO NERUDA), Cladirea CONGRESULUI, Bulevardul PEDRO MONTT, AVENIDA BRASIL (cu CLADIREA GUVERNULUI REGIONAL), CHEIUL PRAT, PLAYA ANCHA HILL, SCOALA DE MARINA etc. Dupa amiaza, intoarcere in Santiago de Chile. Cazare hotel 4* in SANTIAGO de CHILE.
12

Ziua 12: Santiago de Chile - Bucuresti

Program liber pana la transferul privat la aeroport. Imbarcare in zborul cu destinatia Bucuresti (zbor cu escala).
13

Ziua 13: Bucuresti

Sosire in Bucuresti.
You don't have permission to register