f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Safari in Kenya si sejur in Zanzibar

Safari in Kenya si sejur in Zanzibar

2635 Euro / per person
(0 Reviews)

Te asteptam sa descoperi alaturi de noi una dintre cele mai cunoscute si appreciate destinatii de safari: KENYA. Vom descoperi viata salbatica autentica a savanei africane si la final ne vom relaxa intr-un resort all inclusive in minunatul si exoticul Zanzibar.

 

Ziua 1, 20 martie: Bucuresti →Nairobi, Kenya

Intalnire la Aeroportul Bucuresti – Henri Coanda, plecari internationale, cu reprezentantul Mondo Travel pentru formalitatile de check-in si imbarcarea in zborul cu destinatia Nairobi, Kenya. Escala si continuarea calatoriei.

 

Ziua 2, 21 martie: Nairobi → Elmenteita, Parcul National Lacul Nakuru

Sosire in Nairobi.

Formalitati de intrare in tara si obtinere viza.

Vom fi preluati de partenerul kenyan tour operator pentru transfer privat la Elemenataita – Parcul National Lacul Nakuru. Infiintat in 1961, Parcul National Lacul Nakuru este faimos pe plan mondial pentru multitudinea de pasari flamingo roz (al caror numar totaliza peste 2 milioane de exemplare), peste 450 de specii de pasari, rinocerii albi si negri (specie pe cale de disparitie), lei, tigri, girafe etc. In jur de 550 de specii de plante se gasesc in parcul national, inclusiv cea mai mare padure de euphorbia din Africa.

Cazare Elmenteita in sistem pensiune completa.

 

 Ziua 3, 22 martie: Elmenteita, Parcul National Lacul Nakuru

Dupa micul dejun, ne vom petrece intreaga zi privind viata salbatica in Parcul National Lacul Nakuru – program safari. Vom avea ocazia sa admiram viata salbatica dominata de specii de flamingo roz care traiesc in zona Lacului Nakuru, rinoceri albi si negri, antilope (reedbuck, bushbuck), porci mistreti africani (warthog), leoparzi, babuini, girafe.

Pranzul va fi servit sub forma de picnic traditional.

Seara ne vom intoarce la hotel pentru a lua cina.

Cazare Elmenteita in sistem pensiune completa.

 

Ziua 4, 23 martie: Elmenteita →Rezervatia Masai Mara

Mic dejun. Vom pleca spre Rezervatia Masai Mara, parte a Parcului National SERENGHETI. Pe drum vom putea admira  Great Rift Valley Valea Marelui Rift, una dintre cele mai impresionante regiuni tectonice din lume. Vom trece prin orasul Narok – principalul centru administrativ maasai. Masai Mara este considerat a fi unul dintre cele mai pretioase si autentice „sanctuare de viata salbatica” in Africa. Vom ajunge in Rezervatia Masai Mara in jurul pranzului. Cazare.

Dupa masa de pranz vom pleca intr-un program de safari: vom putea admira exemplare de antilope gnu, topi si impala, girafe, elefanti, porc salbatic african (warthog), struti, gheparzi, hiene etc. Seara ne vom intoarce la hotel pentru a lua cina.

Cazare la Masai Mara in sistem pensiune completa.

 

Ziua 5, 24 martie: Rezervatia Masai Mara,

Mic dejun.

Safari in savana. Pranzul va fi servit sub forma de picnic traditional. Seara ne vom intoarce la lodge pentru a lua cina.

Cazare la Masai Mara in sistem pensiune completa.

 

Ziua 6, 25 martie: Rezervatia Masai Mara →Zanzibar

Dupa micul dejun vom fi transferati catre Nairobi. Pe drum vom putea admira inca o data Great Rift Valley  – Valea Marelui Rift.

Sosire in aeroportul din Nairobi. Imbarcare in aeronava care ne va purta catre insoritul si exoticul Zanzibar.

Formalitati de intrare in tara.

Zanzibar este un arhipelag de langa coasta de est africana, in Oceanul Indian, la cca 41 km de coasta Tanzaniei si la 6 grade sud de Ecuator. Este alcatuit din mai multe insule mici si doua insule mari, cea principala cu acelasi nume, Zanzibar, si in nord insula Pemba.

Zanzibar este un teritoriu autonom ce apartine de Tanzania. Capitala a preluat denumirea insulei principale – Zanzibar City fiind renumita pentru orasul vechi Stone Town.

Plajele din Zanzibar sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune din lume. Dacă visezi să înoți în cel mai pur ocean calm, de un turcuaz aproape ireal, întins pe un nisip fin si alb ca zăpada, este timpul să mergi in Zanzibar.

Zanzibarul este unicul loc de pe glob unde traieste maimuta Piliocolobs kirkii. De asemenea, tarmul nisipos al insulei este vizitat ca loc de depunere al oualor de broasca testoasa de mare (Cheloniidae).

Economia insulei se bazeaza pe turism cultivarea mirodeniilor (cuisoare, scortisoara, piper si nuca muscat) si producerea diferitelor preparate cosmetice si farmaceutice obtinute din alge.

Vom fi preluati de partenerul tour operator local pentru transfer privat la resort.

Cazare la hotel 4* in Zanzibar, sistem all inclusive.

 

Ziua 7, 26 martie: Zanzibar

Mic dejun. Zi de relaxare pe plajele frumoase cu nisip alb ale Zanzibarului

Program optional: Prison Island (Insula Inchisoare)

Vom pleca din Stone Town cu o barca motorizata. Cunoscuta si ca Changuu, insula a fost folosita initial de catre arabi ca un centru de detentie pentru sclavii neascultatori. In 1893 inchisoarea a fost construita aici pe post de statie de carantina pentru toata Africa de Est.A fost inzestrata cu atractii naturale spectaculoase pe care le vom admira in vizita noastra de-a lungul insulei. In afara de ruinele vechii inchisori vom avea ocazia sa vedem si o mare populatie de broaste testoase gigantice, aduse din insulele Seychelles inca din secolul 18.

Insula are un restaurant si un mic recif de corali pentru iubitorii de snorkeling si activitati foarte cautate de catre cei care viziteaza insula.

Cazare la hotel 4* in Zanzibar.

 

Ziua 8, 27 martie: Zanzibar

Mic dejun. Zi de relaxare pe plajele frumoase cu nisip alb ale Zanzibarului sau program optional: Turul ZANZIBAR STONE TOWN. Acest tur ne va arata partea culturala si istorica a capitalei Zanzibar-ului: Catedrala Anglicana, construita pe fosta piata de sclavi, casa negustorului de Tippu tip, vechiul fort cosntruit de colonizatorii portughezi, Palatul Sultanului – Sultan’s Palace (House of Wonders).

In Zanzibar sa nascut si a copilarit Feeddie Mercury.

Cazare la hotel 4* in Zanzibar.

 

Ziua 9, 28 martie: Zanzibar

Mic dejun. Zi de relaxare sau program optional: Turul mirodeniilor: SPICE TOUR

Pe parcursul acestui tur ne vom familiariza cu mirodeniile cultivate in mod traditional pe insula vizitand o „ferma de mirodenii” unde se cultiva fructul paine, cocos, Dorian cloves, cuisoare, chilly, scortisoara, curcuma, ghimbir, nucsoara, diferite fructe. Vom vizita plantatiile si vom vedea cum se cultiva si se recolteaza aceste mirodenii.

Cazare la hotel 4* in Zanzibar.

 

Ziua 10, 29 martie: Zanzibar

Mic dejun. Zi de relaxare pe plajele frumoase cu nisip alb ale Zanzibarului.

Cazare la hotel 4* in Zanzibar.

 

Ziua 11, 30 martie: Zanzibar → plecare catre Romania

Mic dejun. Program liber pana la transferul la aeroportul din Zanzibar pentru a ne imbarca in aeronava cu destinatia Romania (zbor cu escala).

 

Ziua 13, 31 martie: Bucuresti

Sosire la Bucuresti

 

PACHETUL INCLUDE:
– Bilete avion clasa economy pe traseul Bucuresti – Nairobi, Nairobi – Zanzibar si Zanzibar –
Bucuresti;
– Transferurile in sistem privat aeroport – hotel – aeroport;
– Pachet 5 zile/4 nopti safari in Kenya: cazare in camera dubla lodge in sistem pensiune
completa si standard 4*, programe safari zilnice cu jeep 4×4 in sistem privat, ghid insotitor
profesionist local de limba engleza;
– Pachet 5 nopti cazare si masa la hotel de 4* in Zanzibar;
– Asistenta turistica profesionista in limba romana, ghid insotitor de limba romana.
TARIFUL NU INCLUDE:
– Programele si excursiile optionale;
– Taxele de aeroport (aprox.385 euro acestea pot suferi modificari pana la momentul emiterii
efective a biletelor de avion);
– Taxele turistice/ hoteliere platibile cash, la momentul cazarii (resort fee, handling fee, city
tax, porterage fee, bacsisuri etc.);
– Taxa de viza Kenya;
– Cheltuielile personale, diurna; alte mese decat cele incluse in program;
– Asigurare medicala si de calatorie obligatorie.

13 zile

Tour Plan

1

Ziua 1: Bucuresti →Nairobi, Kenya

Intalnire la Aeroportul Bucuresti – Henri Coanda, plecari internationale, cu reprezentantul Mondo Travel pentru formalitatile de check-in si imbarcarea in zborul cu destinatia Nairobi, Kenya. Escala si continuarea calatoriei.
2

Ziua 2: Nairobi → Elmenteita, Parcul National Lacul Nakuru

Sosire in Nairobi. Formalitati de intrare in tara si obtinere viza. Vom fi preluati de partenerul kenyan tour operator pentru transfer privat la Elemenataita – Parcul National Lacul Nakuru. Infiintat in 1961, Parcul National Lacul Nakuru este faimos pe plan mondial pentru multitudinea de pasari flamingo roz (al caror numar totaliza peste 2 milioane de exemplare), peste 450 de specii de pasari, rinocerii albi si negri (specie pe cale de disparitie), lei, tigri, girafe etc. In jur de 550 de specii de plante se gasesc in parcul national, inclusiv cea mai mare padure de euphorbia din Africa. Cazare Elmenteita in sistem pensiune completa.
3

Ziua 3: Elmenteita, Parcul National Lacul Nakuru

Dupa micul dejun, ne vom petrece intreaga zi privind viata salbatica in Parcul National Lacul Nakuru – program safari. Vom avea ocazia sa admiram viata salbatica dominata de specii de flamingo roz care traiesc in zona Lacului Nakuru, rinoceri albi si negri, antilope (reedbuck, bushbuck), porci mistreti africani (warthog), leoparzi, babuini, girafe. Pranzul va fi servit sub forma de picnic traditional. Seara ne vom intoarce la hotel pentru a lua cina. Cazare Elmenteita in sistem pensiune completa.
4

Ziua 4: Elmenteita →Rezervatia Masai Mara

Mic dejun. Vom pleca spre Rezervatia Masai Mara, parte a Parcului National SERENGHETI. Pe drum vom putea admira Great Rift Valley Valea Marelui Rift, una dintre cele mai impresionante regiuni tectonice din lume. Vom trece prin orasul Narok - principalul centru administrativ maasai. Masai Mara este considerat a fi unul dintre cele mai pretioase si autentice „sanctuare de viata salbatica” in Africa. Vom ajunge in Rezervatia Masai Mara in jurul pranzului. Cazare. Dupa masa de pranz vom pleca intr-un program de safari: vom putea admira exemplare de antilope gnu, topi si impala, girafe, elefanti, porc salbatic african (warthog), struti, gheparzi, hiene etc. Seara ne vom intoarce la hotel pentru a lua cina. Cazare la Masai Mara in sistem pensiune completa.
5

Ziua 5: Rezervatia Masai Mara,

Mic dejun. Safari in savana. Pranzul va fi servit sub forma de picnic traditional. Seara ne vom intoarce la lodge pentru a lua cina. Cazare la Masai Mara in sistem pensiune completa.
6

Ziua 6: Rezervatia Masai Mara →Zanzibar

Dupa micul dejun vom fi transferati catre Nairobi. Pe drum vom putea admira inca o data Great Rift Valley - Valea Marelui Rift. Sosire in aeroportul din Nairobi. Imbarcare in aeronava care ne va purta catre insoritul si exoticul Zanzibar. Formalitati de intrare in tara. Zanzibar este un arhipelag de langa coasta de est africana, in Oceanul Indian, la cca 41 km de coasta Tanzaniei si la 6 grade sud de Ecuator. Este alcatuit din mai multe insule mici si doua insule mari, cea principala cu acelasi nume, Zanzibar, si in nord insula Pemba. Zanzibar este un teritoriu autonom ce apartine de Tanzania. Capitala a preluat denumirea insulei principale - Zanzibar City fiind renumita pentru orasul vechi Stone Town. Plajele din Zanzibar sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune din lume. Dacă visezi să înoți în cel mai pur ocean calm, de un turcuaz aproape ireal, întins pe un nisip fin si alb ca zăpada, este timpul să mergi in Zanzibar. Zanzibarul este unicul loc de pe glob unde traieste maimuta Piliocolobs kirkii. De asemenea, tarmul nisipos al insulei este vizitat ca loc de depunere al oualor de broasca testoasa de mare (Cheloniidae). Economia insulei se bazeaza pe turism cultivarea mirodeniilor (cuisoare, scortisoara, piper si nuca muscat) si producerea diferitelor preparate cosmetice si farmaceutice obtinute din alge. Vom fi preluati de partenerul tour operator local pentru transfer privat la resort. Cazare la hotel 4* in Zanzibar, sistem all inclusive.
7

Ziua 7: Zanzibar

Mic dejun. Zi de relaxare pe plajele frumoase cu nisip alb ale Zanzibarului Program optional: Prison Island (Insula Inchisoare) Vom pleca din Stone Town cu o barca motorizata. Cunoscuta si ca Changuu, insula a fost folosita initial de catre arabi ca un centru de detentie pentru sclavii neascultatori. In 1893 inchisoarea a fost construita aici pe post de statie de carantina pentru toata Africa de Est.A fost inzestrata cu atractii naturale spectaculoase pe care le vom admira in vizita noastra de-a lungul insulei. In afara de ruinele vechii inchisori vom avea ocazia sa vedem si o mare populatie de broaste testoase gigantice, aduse din insulele Seychelles inca din secolul 18. Insula are un restaurant si un mic recif de corali pentru iubitorii de snorkeling si activitati foarte cautate de catre cei care viziteaza insula. Cazare la hotel 4* in Zanzibar.
8

Ziua 8: Zanzibar

Mic dejun. Zi de relaxare pe plajele frumoase cu nisip alb ale Zanzibarului sau program optional: Turul ZANZIBAR STONE TOWN. Acest tur ne va arata partea culturala si istorica a capitalei Zanzibar-ului: Catedrala Anglicana, construita pe fosta piata de sclavi, casa negustorului de Tippu tip, vechiul fort cosntruit de colonizatorii portughezi, Palatul Sultanului - Sultan's Palace (House of Wonders). In Zanzibar sa nascut si a copilarit Feeddie Mercury. Cazare la hotel 4* in Zanzibar.
9

Ziua 9: Zanzibar

Mic dejun. Zi de relaxare sau program optional: Turul mirodeniilor: SPICE TOUR Pe parcursul acestui tur ne vom familiariza cu mirodeniile cultivate in mod traditional pe insula vizitand o „ferma de mirodenii” unde se cultiva fructul paine, cocos, Dorian cloves, cuisoare, chilly, scortisoara, curcuma, ghimbir, nucsoara, diferite fructe. Vom vizita plantatiile si vom vedea cum se cultiva si se recolteaza aceste mirodenii. Cazare la hotel 4* in Zanzibar.
10

Ziua 10: Zanzibar

Mic dejun. Zi de relaxare pe plajele frumoase cu nisip alb ale Zanzibarului. Cazare la hotel 4* in Zanzibar.
11

Ziua 11: Zanzibar → Romania

Mic dejun. Program liber pana la transferul la aeroportul din Zanzibar pentru a ne imbarca in aeronava cu destinatia Romania (zbor cu escala).
12

Ziua 13: Bucuresti

Sosire la Bucuresti
You don't have permission to register