f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Singapore – Australia – Malaezia

Singapore – Australia – Malaezia

3970 Euro / per person
(0 Reviews)

2 saptamani, 3 tari, 2 continente !

Singapore este un oras fascinant, dinamic, unul dintre cele mai placute orase din sud-estul Asiei, cu o bogatie de culori si contraste unde traditionalul si modernul se imbina armonios.

Australia, cunoscuta si ca “The Land Down Under”,  este cel de-al cincilea continent al Lumii, cel mai mic si cel mai indepartat si cel mai contrastant: orase modern care imbina stilul contemporan cu arhitectura europeana a secolului XIX, peisaje naturale extraordinare, fauna unica pe Glob si traditii aborigene pastate pana astazi.

Malaezia este o destinatie exotica, o alegere minunata pentru cei care doresc sa descopere o societate moderna care imbina contemporanul cu traditia, istoria si religia.

 

Ziua 1, BUCURESTI – SINGAPORE

Intalnire pe aeroportul “Henri Coanda” cu insotitorul de grup.

Decolare din Bucuresti cu destinatia SINGAPORE.

 

Ziua 2, SINGAPORE

Sosire in SINGAPORE.

Transfer privat la hotel.

Program liber pentru acomodare si vizitarea imprejurimilor alaturi de insotitorul de grup.

Cazare la Hotel 5* in Singapore.

 

Ziua 3, SINGAPORE

Mic dejun.

Turul orasului Singapore cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza – program optional.

Turul este o initiere in tainele credintei Feng-Shui, cu aplicatii in arhitectura si morfologia orasului: vizitarea Raffles Place, centrului Tanglin si a Suntec City unde se va putea admira faimoasa “Fantana a Bunastarii”.

Cazare la Hotel 5* in Singapore.

 

Ziua 4, SINGAPORE – plecare catre SYDNEY

Mic dejun.

Program optional: vizitarea Gardens by the Bay si zona Marina, cea mai noua si mai spectaculoasa parte a Singapore, o investitie care a costat peste 1 miliard USD.

Dupa amiaza, transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia AUSTRALIASydney.

 

Ziua 5, SYDNEY

Sosire in SYDNEY, cel mai vechi oras al Australiei, capitala statului New South Wales.

Transfer privat la hotel.

Cazare la Hotel 4*+ in Sydney.

 

Ziua 6, SYDNEY

Mic dejun.

Turul panoramic al orasului SYDNEY cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza (durata tur: 4 ore)

Sydney este situat in sud-estul Australiei, fiind cel mai mare si mai vechi oras al tarii, dar si un important centru economic, cultural si administrativ.

Vom incepe turul indreptandu-ne spre cele mai cunoscute si importante puncte de atractie ale orasului: Cladirea Parlamentului, Conservatorul, Biblioteca nationala, Catedrala Sf. Maria (Catedrala inchinata ajutatoarei crestinilor – Sfanta Maria si considerata ocrotitoarea Australiei), Mrs Macquarie’s Chair – punct de unde vom putea admira faimoasa Opera din Sydney (obiectiv protejat UNESCO), baza Navala Australiana Woolloomooloo si Kings Cross. Ne vom continua traseul  parcurgand New South Head Road spre cartierele sudice ale orasului (Rose Bay, Double Bay) si faimoasa plaja Bondi Beach.

La finalul turului, autocarul ne va lasa la hotel sau putem continua cu Vizitarea Operei din Sydney (program optional)

Seara, optional, Sydney Harbour Cruise.

Cazare la Hotel 4*+ in Sydney.

 

Ziua 7, SYDNEY

Mic dejun.

BLUE MOUNTAINS & PARCUL NATIONAL FEATHERDALE (program de o zi) – optional

O vizita in Parcul Featherdale (Doonside) este o experienta de neuitat. Parcul este situat la doar 40 de minute de orasul Sydney’s si a fost premiat cu distinctia “Cea mai atractiva destinatie turistica” in anul 2009 la Tourism NSW Awards.

Parcul se intinde pe o suprafata de 7 acri si este locul unde traiesc in sistem protejat cele mai multe specii de animale endemice, specifice continentului Australian (peste 2200 de exemplare apartinand 330 de specii). Vom avea posibilitatea sa hranim delicatii ursuleti Koala si cangurii deveniti simbolul Australiei, pasarile emu, dar si fiorosii crocodili ‘Ngukhur’ care ajung si la o lungime de 4,5m, Diavoli Tasmanieni, caini dingo, echidne, delicatii marsupieni wombat, pinguini pitici, felurite tipuri de pasari si reptile.

Parcul national BLUE MOUNTAINS este situat la aproximativ 80km de Syney, fiind una dintre cele mai cunoscute si mai cautate destinatii turisstice din Australia. Parcul se intinde pe o suprafata de 268,987 hectare si impresioneaza prin peisajele spectaculoase, arealele de vegetatie si fauna endemica. Ne vom indrepta spre atractia principala a parcului – „Cele trei surori”- o spectaculoasa formatiune de roca invaluita in mitologia aborigena (The Three Sisters). Ne vom continua programul vizitand Katoomba, punctul central al Blue Mountains.

Spre seara, autocarul ne va intoarce la hotel.

Vizitarea Sydney Tower  (biletele vor plati individual, la intrare; cost: 26 aud/pers) program optional

Cazare la Hotel 4*+ in Sydney.

 

Ziua 8, SYDNEY – CAIRNS (Marea Bariera de Corali)

Mic dejun.

Vom fi preluati de la hotel pentru transferul privat cu autocarul la aeroport.

Decolare la bordul cursei aeriene cu destinatia CAIRNS.

Sosire in Cairns, orasul care deschide poarta continentala catre Marea Bariera de corali.

Transfer privat la hotel.

Dupa amiaza libera.

Cazare la Hotel 4* in Cairns.

 

Ziua 9, CAIRNS (Marea Bariera de Corali)

Mic dejun.

Intalnire in holul hotelului cu insotitorul de grup si cu ghidul local pentru program optional:

MAREA BARIERA de CORALI

Ne vom imbarca la bordul Quicksilver pentru o excursie inedita in zona Marii Bariere de Corali. Programul include prezentari facute de un naturalist marin, calatorie la bordul unui semi submersibil pentru a vedea coralii, pranz bufet (bauturile nu sunt incluse). Cine doreste poate face snorkeling scufundari sub supravegherea profesionistilor. Dupa amiaza, intoarcere la hotel.

 Cazare la Hotel 4* in Cairns.

 

Ziua 10, CAIRNS (Marea Bariera de Corali)

Mic dejun.

Zi libera pentru plaja, odihna, vizitarea orasului sau TURUL KURANDA – program optional.

Turul ne va conduce intr-o zona de o frumusete naturala aparte in mijlocul careia se afla satul Kuranda. Vom calatori traversand zone cu un peisaj spectaculos la bordul trenului Kuranda, ne vom opri in piata cu obiecte traditionale si suveniruri, vom asista la o reprezentatie de dans traditional sustinuta de trupe Pamagirri, dupa care vom parcurge un inedit  „traseu in trecut” care ne va introduce in modul de viata al aborigenilor si vom asista la o demonstratie cu bumerangul.

Dupa pranz (bufet), ne vom continua aventura la bordul unei ambarcatiuni militare (WWII Amphibious Army Duck) care ne va conduce in desisul padurii ecuatoriale. Intoarcere la hotel cu autocarul.

Cazare la Hotel 4* in Cairns.

 

Ziua 11, CAIRNS – MELBOURNE

Mic dejun.

Vom fi preluati de la hotel pentru transferul privat cu autocarul la aeroport.

Decolare la bordul cursei aeriene cu destinatia MELBOURNE

Sosire in Melbourne, orasul supranumit „Garden City”, a doua aglomeratie urbana ca marime a Australiei si capitala statului Victoria.

Transfer privat la hotel.

Cazare la Hotel 4* in Melbourne.

 

Ziua 12, MELBOURNE

Mic dejun.

Intalnire in holul hotelului cu insotitorul de grup si cu ghidul local pentru

Turul panoramic al orasului MELBOURNE cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza (durata tur: 4 ore)

Melbourne este unul dintre cele mai „vii” orase din lume, avand o populatie multiculturala de 3 milioane de locuitori. Metropola impresioneaza prin fascinanta sa istorie, arhitectura cladirilor, gradinile si parcurile atent amenajate, zonele de recreere si plaja.

Pe parcursul turului vom fi condusi in cele mai cunoscute zone ale orasului pentru a vedea cele mai atractive  obiective turistice ale orasului: Primaria Melbourne, Catedrala St Paul’s, Victorian Parliament, Flinders Street Station, Piata Federatiei.

Vom traversa Podul  Westgate Bridge pentru a ne indrepta spre Monumentul Amintirii (Shrine of Remembrance) situat pe cel mai cunoscut bulevard al Melbourne – St Kilda. Ne vom continua turul spre Piata Regina  Victoria, Centrul de Tenis Melbourne Universitatea din Melbourne, Gradinile  Fitzroy si  Cook’s Cottage

La finalul turului, autocarul ne va lasa la hotel.

Cazare la Hotel 4* in Melbourne.

 

Ziua 13, MELBOURNE – KUALA LUMPUR

Mic dejun.

Program liber sau program optional: Great Ocean Road si cei Doisprezece apostoli.

Great Ocean Road este un Patrimoniul național australian. Acest drum are o lungime de 243 km si a fost contruit de-a lungul coastei de sud-est a Australiei intre anii 1919 și 1932 in memoria soldaților uciși în timpul Primul Război Mondial. Monumentul natural “Cei 12 Apostoli”, cel mai faimos spectacol vizual de pe traseul Parcului National Port Campbell, reprezinta o grupă de stânci, devenit un simbol al Great Ocean Road. Initial zona s-a numit Sow and Piglets, pana in 1922, dar din ratiuni publicitare au schimbat-o, chiar daca erau numai 9 stanci. Stancile s-au format prin desprinderea particulelor neconsolidate și îndepărtarea lor prin eroziunea marina si eoliana. Eroziunea este continua, evoluand de la pesteri, la arcade. In 2005 una dintre stanci s-a prabusit, ramasitele ei fiind vizibile si astazi.In diferite momente ale zilei, imbinarea dintre lumina soarelui si reflectia apei dau fotografiilor efecte deosebite.

In cursul serii vom fi preluati de la hotel pentru transferul privat cu autocarul la aeroport.Imbarcare pe zborul cu destinatia Malaezia – Kuala Lumpur.

 

Ziua 14, KUALA LUMPUR

Sosire in Kuala Lumpur, cel mai mare oras al Malaeziei si al saselea cel mai vizitat oras din lume, cu 8.9 milioane de turisti anual.

Transfer privat la hotel.

Timp liber pentru acomodare.

Cazare la Hotel 5* in Kuala Lumpur.

 

Ziua 15, KUALA LUMPUR

Mic dejun.

Turul orasului Kuala Lumpur cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza program optional

Vom putea admira Turnurile Gemene Petronas, Palatul Regelui, Monumentul National, Muzeul National, Moscheea Nationala, cladirea sultanului Abdul Samad si Piata Merdeka.

Dupa amiaza, timp liber pentru odihna, cumparaturi sau vizite individuale.

Cazare la Hotel 5* in Kuala Lumpur.

 

Ziua 16, KUALA LUMPUR – plecare catre Romania

Mic dejun.

Program liber pentru vizite si cumparaturi. Optional, vizitarea orasului Putrajaya

Dupa amiaza vom fi preluati de la hotel pentru transferul privat cu autocarul la aeroport.

Decolare la bordul cursei aeriene cu destinatia ROMANIA.

 

Ziua 17 – Bucuresti

Sosire la Bucuresti.

 

Pachetul include:

– Bilete avion clasa economy Bucuresti – Singapore, Singapore – Sydney, Mellbourne – Kuala Lumpur si Kuala Lumpur – Bucuresti ;

– Bilete avion clasa economy Sydney – Cairns si Cairns – Mellbourne;

– Transferuri private aeroport – hotel-aeroport in Singapore, Sydney, Cairns, Melbourne si Kuala Lumpur;

– Tururi de oras in sistem privat in Singapore, Sydney, Melbourne si Kkuala Lumpur cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana;

– 12 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* si 5*

– Asistenta turistica profesionista

Pachetul nu include:

– Taxele de aeroport (taxele de aeroport pot suferi modificari pana la momentul emiterii efective a biletelor);

– Excursiile optionale :

– Bilete intrare la obiective turistice, bacsisurile

– Alte mese cu exceptia celor mentionate in program;

– Alte transferuri decat cele mentionate mai sus;

– Cheltuielile personale, eventuale taxe hoteliere de early check in si late check out;

– Asigurarea de calatorie si asigurarea storno;

Tour Plan

1

Ziua 1, BUCURESTI - SINGAPORE

Intalnire pe aeroportul “Henri Coanda” cu insotitorul de grup. Decolare din Bucuresti cu destinatia SINGAPORE.
2

Ziua 2, SINGAPORE

Sosire in SINGAPORE. Transfer privat la hotel. Program liber pentru acomodare si vizitarea imprejurimilor alaturi de insotitorul de grup. Cazare la Hotel 5* in Singapore.
3

Ziua 3, SINGAPORE

Mic dejun. Turul orasului Singapore cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza – program optional. Turul este o initiere in tainele credintei Feng-Shui, cu aplicatii in arhitectura si morfologia orasului: vizitarea Raffles Place, centrului Tanglin si a Suntec City unde se va putea admira faimoasa “Fantana a Bunastarii”. Cazare la Hotel 5* in Singapore.
4

Ziua 4, SINGAPORE – plecare catre SYDNEY

Mic dejun. Program optional: vizitarea Gardens by the Bay si zona Marina, cea mai noua si mai spectaculoasa parte a Singapore, o investitie care a costat peste 1 miliard USD. Dupa amiaza, transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia AUSTRALIA - Sydney.
5

Ziua 5, SYDNEY

Sosire in SYDNEY, cel mai vechi oras al Australiei, capitala statului New South Wales. Transfer privat la hotel. Cazare la Hotel 4*+ in Sydney.
6

Ziua 6, SYDNEY

Mic dejun. Turul panoramic al orasului SYDNEY cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza (durata tur: 4 ore) Sydney este situat in sud-estul Australiei, fiind cel mai mare si mai vechi oras al tarii, dar si un important centru economic, cultural si administrativ. Vom incepe turul indreptandu-ne spre cele mai cunoscute si importante puncte de atractie ale orasului: Cladirea Parlamentului, Conservatorul, Biblioteca nationala, Catedrala Sf. Maria (Catedrala inchinata ajutatoarei crestinilor - Sfanta Maria si considerata ocrotitoarea Australiei), Mrs Macquarie’s Chair – punct de unde vom putea admira faimoasa Opera din Sydney (obiectiv protejat UNESCO), baza Navala Australiana Woolloomooloo si Kings Cross. Ne vom continua traseul parcurgand New South Head Road spre cartierele sudice ale orasului (Rose Bay, Double Bay) si faimoasa plaja Bondi Beach. La finalul turului, autocarul ne va lasa la hotel sau putem continua cu Vizitarea Operei din Sydney (program optional) Seara, optional, Sydney Harbour Cruise. Cazare la Hotel 4*+ in Sydney.
7

Ziua 7, SYDNEY

Mic dejun. BLUE MOUNTAINS & PARCUL NATIONAL FEATHERDALE (program de o zi) - optional O vizita in Parcul Featherdale (Doonside) este o experienta de neuitat. Parcul este situat la doar 40 de minute de orasul Sydney’s si a fost premiat cu distinctia “Cea mai atractiva destinatie turistica” in anul 2009 la Tourism NSW Awards. Parcul se intinde pe o suprafata de 7 acri si este locul unde traiesc in sistem protejat cele mai multe specii de animale endemice, specifice continentului Australian (peste 2200 de exemplare apartinand 330 de specii). Vom avea posibilitatea sa hranim delicatii ursuleti Koala si cangurii deveniti simbolul Australiei, pasarile emu, dar si fiorosii crocodili 'Ngukhur' care ajung si la o lungime de 4,5m, Diavoli Tasmanieni, caini dingo, echidne, delicatii marsupieni wombat, pinguini pitici, felurite tipuri de pasari si reptile. Parcul national BLUE MOUNTAINS este situat la aproximativ 80km de Syney, fiind una dintre cele mai cunoscute si mai cautate destinatii turisstice din Australia. Parcul se intinde pe o suprafata de 268,987 hectare si impresioneaza prin peisajele spectaculoase, arealele de vegetatie si fauna endemica. Ne vom indrepta spre atractia principala a parcului – „Cele trei surori”- o spectaculoasa formatiune de roca invaluita in mitologia aborigena (The Three Sisters). Ne vom continua programul vizitand Katoomba, punctul central al Blue Mountains. Spre seara, autocarul ne va intoarce la hotel. Vizitarea Sydney Tower (biletele vor plati individual, la intrare; cost: 26 aud/pers) program optional Cazare la Hotel 4*+ in Sydney.
8

Ziua 8, SYDNEY – CAIRNS (Marea Bariera de Corali)

Mic dejun. Vom fi preluati de la hotel pentru transferul privat cu autocarul la aeroport. Decolare la bordul cursei aeriene cu destinatia CAIRNS. Sosire in Cairns, orasul care deschide poarta continentala catre Marea Bariera de corali. Transfer privat la hotel. Dupa amiaza libera. Cazare la Hotel 4* in Cairns.
9

Ziua 9, CAIRNS (Marea Bariera de Corali)

Mic dejun. Intalnire in holul hotelului cu insotitorul de grup si cu ghidul local pentru program optional: MAREA BARIERA de CORALI Ne vom imbarca la bordul Quicksilver pentru o excursie inedita in zona Marii Bariere de Corali. Programul include prezentari facute de un naturalist marin, calatorie la bordul unui semi submersibil pentru a vedea coralii, pranz bufet (bauturile nu sunt incluse). Cine doreste poate face snorkeling scufundari sub supravegherea profesionistilor. Dupa amiaza, intoarcere la hotel. Cazare la Hotel 4* in Cairns.
10

Ziua 10, CAIRNS (Marea Bariera de Corali)

Mic dejun. Zi libera pentru plaja, odihna, vizitarea orasului sau TURUL KURANDA – program optional. Turul ne va conduce intr-o zona de o frumusete naturala aparte in mijlocul careia se afla satul Kuranda. Vom calatori traversand zone cu un peisaj spectaculos la bordul trenului Kuranda, ne vom opri in piata cu obiecte traditionale si suveniruri, vom asista la o reprezentatie de dans traditional sustinuta de trupe Pamagirri, dupa care vom parcurge un inedit „traseu in trecut” care ne va introduce in modul de viata al aborigenilor si vom asista la o demonstratie cu bumerangul. Dupa pranz (bufet), ne vom continua aventura la bordul unei ambarcatiuni militare (WWII Amphibious Army Duck) care ne va conduce in desisul padurii ecuatoriale. Intoarcere la hotel cu autocarul. Cazare la Hotel 4* in Cairns.
11

Ziua 11, CAIRNS - MELBOURNE

Mic dejun. Vom fi preluati de la hotel pentru transferul privat cu autocarul la aeroport. Decolare la bordul cursei aeriene cu destinatia MELBOURNE Sosire in Melbourne, orasul supranumit „Garden City”, a doua aglomeratie urbana ca marime a Australiei si capitala statului Victoria. Transfer privat la hotel. Cazare la Hotel 4* in Melbourne.
12

Ziua 12, MELBOURNE

Mic dejun. Intalnire in holul hotelului cu insotitorul de grup si cu ghidul local pentru Turul panoramic al orasului MELBOURNE cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza (durata tur: 4 ore) Melbourne este unul dintre cele mai „vii” orase din lume, avand o populatie multiculturala de 3 milioane de locuitori. Metropola impresioneaza prin fascinanta sa istorie, arhitectura cladirilor, gradinile si parcurile atent amenajate, zonele de recreere si plaja. Pe parcursul turului vom fi condusi in cele mai cunoscute zone ale orasului pentru a vedea cele mai atractive obiective turistice ale orasului: Primaria Melbourne, Catedrala St Paul’s, Victorian Parliament, Flinders Street Station, Piata Federatiei. Vom traversa Podul Westgate Bridge pentru a ne indrepta spre Monumentul Amintirii (Shrine of Remembrance) situat pe cel mai cunoscut bulevard al Melbourne - St Kilda. Ne vom continua turul spre Piata Regina Victoria, Centrul de Tenis Melbourne Universitatea din Melbourne, Gradinile Fitzroy si Cook’s Cottage La finalul turului, autocarul ne va lasa la hotel. Cazare la Hotel 4* in Melbourne.
13

Ziua 13, MELBOURNE – KUALA LUMPUR

Mic dejun. Program liber sau program optional: Great Ocean Road si cei Doisprezece apostoli. Great Ocean Road este un Patrimoniul național australian. Acest drum are o lungime de 243 km si a fost contruit de-a lungul coastei de sud-est a Australiei intre anii 1919 și 1932 in memoria soldaților uciși în timpul Primul Război Mondial. Monumentul natural "Cei 12 Apostoli", cel mai faimos spectacol vizual de pe traseul Parcului National Port Campbell, reprezinta o grupă de stânci, devenit un simbol al Great Ocean Road. Initial zona s-a numit Sow and Piglets, pana in 1922, dar din ratiuni publicitare au schimbat-o, chiar daca erau numai 9 stanci. Stancile s-au format prin desprinderea particulelor neconsolidate și îndepărtarea lor prin eroziunea marina si eoliana. Eroziunea este continua, evoluand de la pesteri, la arcade. In 2005 una dintre stanci s-a prabusit, ramasitele ei fiind vizibile si astazi.In diferite momente ale zilei, imbinarea dintre lumina soarelui si reflectia apei dau fotografiilor efecte deosebite. In cursul serii vom fi preluati de la hotel pentru transferul privat cu autocarul la aeroport.Imbarcare pe zborul cu destinatia Malaezia – Kuala Lumpur.
14

Ziua 14, KUALA LUMPUR

Sosire in Kuala Lumpur, cel mai mare oras al Malaeziei si al saselea cel mai vizitat oras din lume, cu 8.9 milioane de turisti anual. Transfer privat la hotel. Timp liber pentru acomodare. Cazare la Hotel 5* in Kuala Lumpur.
15

Ziua 15, KUALA LUMPUR

Mic dejun. Turul orasului Kuala Lumpur cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza program optional Vom putea admira Turnurile Gemene Petronas, Palatul Regelui, Monumentul National, Muzeul National, Moscheea Nationala, cladirea sultanului Abdul Samad si Piata Merdeka. Dupa amiaza, timp liber pentru odihna, cumparaturi sau vizite individuale. Cazare la Hotel 5* in Kuala Lumpur.
16

Ziua 16, KUALA LUMPUR – plecare catre Romania

Mic dejun. Program liber pentru vizite si cumparaturi. Optional, vizitarea orasului Putrajaya Dupa amiaza vom fi preluati de la hotel pentru transferul privat cu autocarul la aeroport. Decolare la bordul cursei aeriene cu destinatia ROMANIA
17

Ziua 17, Bucuresti

Sosire la Bucuresti.
You don't have permission to register