f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Sri Lanka, Singapore, Indonezia

Sri Lanka, Singapore, Indonezia

3580 Euro / per person
(0 Reviews)
Va asteptam alaturi de noi intr-un “best of” al Asiei. Sri Lanka – redenumita de colonizatorii englezi Ceylon – are o mostenire culturala caprivanta si adaposteste opt situri incluse in Lista Patrimoniului Universal UNESCO. Singapore este un oras fascinant, dinamic, unul dintre cele mai placute orase din sud-estul Asiei, cu o bogatie de culori si contraste unde traditionalul si modernul se imbina armonios. Indonezia este cel mai mare arhipelag din lume, „Salba de smaralde a ecuatorului”. Are un numar de 17.508 insule (dintre care doar 6.000 sunt locuite) si se intinde intre doua continente, Asia si Australia, separand Oceanul Pacific de Oceanul Indian la Ecuator. Turismul cultural este unul dintre punctele sale forte, in timp ce peisajele naturale par a fi decupate din vederile postale – plaje albe marginite de palmieri, vegetatie luxurianta, culturi de orez pe uriase trepte, vulcani care se strecoara printre nori.

 

Ziua 1, BUCURESTI/ COLOMBO/ Negombo

Intalnire pe aeroportul “Henri Coanda” cu insotitorul de grup.

Decolare din Bucuresti cu destinatia Colombo – SRI LANKA (zbor cu escala).

Sosire si transfer privat la Negombo.

Negombo este un oras moder, situat in vestul insulei Sri Lanka, la 10km de aeroportul International Colombo, pe plaja formata in laguna care-i poarta numele.

Cazare la Hotel 5* in Negombo.

Cina (bauturile nu sunt incluse)

 

Ziua 2, NEGOMBO/ SIGIRIYA/POLONNARUWA/ SIGIRIYA

Mic dejun.

Vom incepe ziua cu un tur panoramic al orasului Negombo: denumit si “mica Roma”, acest oras imbina armonios traditii, religii si oameni, de-a lungul timpului fiind un punct important al comertului cu Europa; vom putea admira Canalul Olandez, zona fostului Fort olandez, Turnul cu ceas, piata de peste.

Vom continua apoi cu autocarul, indreptandu-ne catre Polonnaruwa, oras istoric, protejat UNESCO, care dateaza din secolul 11AD. Polonnaruwa a fost a doua capitala tarii, este un splendid complex medieval dominat de monumente brahmanice construite de regii dinastiei Chola, oras-gradina creat de Parakramabahu I in secolul al 12AD ale carui ramasite dainuie pana in zilele noastre. Turul Polonnaruwa.

Transfer la Sigiriya si cazare la hotel 5*. Cina (bauturile nu sunt incluse)

 

Ziua 3, SIGIRYA/ DAMBULLA/  MATALE/ KANDY

Mic dejun.

Vom incepe ziua cu Turul Sigiriya. Vom vizita fortareata Sigiriya care dateaza din Sec al V-lea, de asemenea parte a Patrimoniului Mondial, unde intram in lumea “Lion Rock”, o citadela de o frumusete neobisnuita, ce se ridica la 200 de metri peste nivelul junglei. Roca Leului a fost primul bastion al orasului, fortificat pe o suprafata de 70 de hectare, inconjurata de santuri, metereze si gradini intinse, atat pe apa cat si pe uscat. In interior gasim frescele de renume mondial, pictate in culori ale pamantului, ale “Fecioarelor Ceresti”, ascunse parca intr-unul din buzunarele stancii, singura cale de acces catre ele fiind o scara spiralata. Continuam catre Dambulla, un centru sacru de pelerinaj fiind cunoscut pentru complexul de pesteri – manastire, cel mai mare si mai bine conservat complex religios din Sri Lanka (Dambulla Cave Temple). Ne vom indreptam apoi spre Matale, unde vizitam una dintre gradinile de condimente pentru care Sri Lanka este atat de faimoasa (Spice Garden) si Nalanda Gedige– un templu unic care imbina arhitectura hindusa cu cea budista. Continuam calatoria spre Kandy unde vom ajunge in jurul orei 17.00 pentru a viziona spectacolul traditional „Kandy cultural dance show” (acest tip de spectacol traditional se organizeaza doar in Kandy, fiind o imbinare artistica a diferitelor stiluri de dans traditional, a artei si culturii din Sri Lanka).

Transfer si cazare la hotel 5* in Kandy. Cina (bauturile nu sunt incluse)

 

Ziua 4, KANDY/ COLOMBO

Mic dejun.

Astazi vom vizita orasul Kandy, ultima capitala a regilor Sri Lanka, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Orasul, al carui nume evoca viziuni ale splendidului si magnificului, pastreaza inca vii, intr-un mod incantator, vechi traditii, legende si folclor. Vom vizita principala atractie a orasului: Templul care pastreaza dintele lui Buddha (Tooth Relic of Lord Buddha), ruinele Palatului Regal etc. Dupa amiaza vom continua catre Colombo.

Sosire si cazare la hotel 5* in Colombo. Cina. Cina (bauturile nu sunt incluse)

 

Ziua 5, COLOMBO/ SINGAPORE (mic dejun)

Mic dejun.

Turul orasului Colombo: capitala Sri Lanka, Colombo are o lunga istorie ca important port pe vechile rute comerciale est-vest, conduse succesiv de colonialistii portughezi, olandezi și britanici. Deosebitul patrimoniu cultural se reflecta în arhitectura orasului, un amestec de cladirile coloniale, temple si mall-uri contemporane. Vom vizita Piata Independentei dominata de Palatul construit pentru a celebra, in 1948, independenta fata de Coroana Britanica, Templul Budist Ramaya Ganga, Moscheea musulmana, Biserica catolica etc.

Dupa amiaza, transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Singapore.

Sosire in Singapore. Formalitati de intrare in tara.

Transfer privat la hotel si Cazare la Hotel 4*in Singapore.

 

Ziua 6, Singapore

Mic Dejun.

Turul orasului Singapore cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana.

Turul este o initiere in tainele credintei Feng-Shui, cu aplicatii in arhitectura si morfologia orasului: vizitarea Raffles Place, centrului Tanglin si a Suntec City unde se va putea admira faimoasa “Fantana a Bunastarii”. Dupa amiaza putem vizita, optional, Gardens by the Bay: Parcul este situat in centrul orașului Singapore pe o suprafață de 101 hectare. Prin acest proiect, guvernul și-a propus să transforme metropola intr-un oraș-grădină, in scopul creșterii calității vieții dar și a aspectului florei locale. Conceptul general are la bază forma florii de orhidee, planta reprezentativa pentru acestă regiune. Parcul este format din trei grădini, Bay South Garden, Bay East Garden și Bay Central Garden, situate in vecinătatea mării. Proiectul a fost dat publicității in august 2005, iar realizarea acestuia a costat peste un miliard de dolari.

Cazare la Hotel 4*in Singapore.

 

Ziua 7, Singapore → Jakarta, Indonezia

Mic Dejun.

Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Jakarta, Indonezia.

Sosire in Jakarta. Transfer privat la hotel. Program liber pentru acomodarea cu fusul orar.

Cazare la hotel 4* in JAKARTA.

 

Ziua 8, Jakarta

Mic dejun.

Turul panoramic al orasului Jakarta.  Oras al contrastelor, situat pe insula Java, cea mai mare metropola din sud-estul Asiei, Jakarta se arata ca un mozaic ametitor de forme, culori vii si arome nedeslusite. Turul ne va purta prin centrul orasului dominat de Muzeul National, Monumentul Monas, Palatul Prezidential, Moscheea Istiqlal, Inonezia Miniature Park.

Cazare la hotel 4* in JAKARTA

 

Ziua 9, Jakarta/ Jogjakarta

Mic dejun.

Transfer la aeroport pentru a ne imbarca in zborul de dimineata cu destinatia JogJakarta – unul dintre cele mai importante centre ale culturii indoneziene, asezare istorica asezata la poalele faimosului vulcan Merapi. Sosire.

Program special: vizitarea Templului hindus Prambanan.

Transfer privat la hotel.

Cazare la hotel 4* in JOGJAKARTA.

 

Ziua 10, Jogjakarta

Mic dejun.

Turul JogJakarta cu vizitarea Palatul Sultanului Keraton, a faimosului templu budist Borobudur care dateaza din secolul VIII. Ne vom continua programul cu vizitarea unui centru traditional de manufactura in argint si a fabricii de Batik.

Cazare la hotel 4* in JOGJAKARTA.

 

Ziua 11, Jogjakarta/ Bali

Mic dejun.

Transfer la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia BALI.

Sosire si transfer privat la hotel. Timp liber pentru plaja.

Cazare la hotel 4* in BALI.

 

Ziua 12, Bali

Mic dejun.

Program liber pentru plaja, odihna sau program special optional: TURUL BARONG DANCE – KINTAMANI. Turul ne va ajuta sa descoperim minunata priveliste a Muntelui si a Lacului Batur dominat de Vulcanul Agung inca activ. Vom vizita satul Singapadu unde vom viziona un spectacol de dansuri traditionale barong & Keris, Celuk – centru renumit de manufactura in aur si argint, Goa Gajah (pestera elefantilor) si izvorul sfant Tirta Empul de la Tampaksiring.

Cazare la hotel 4* in BALI.

 

Ziua 13, Bali

Mic dejun.

Program liber pentru plaja, odihna sau program optionale. Cina.

Cazare la hotel 4* in BALI.

 

Ziua 14, Bali

Mic dejun.

Program liber pentru plaja, odihna sau program special optional: TURUL BEDUGUL. Vom incepe programul cu vizitarea Mengwi – fostul Templu Regal taman Ayun. Vom continua turul cu vizitarea Templului Ulundanu si a Lacului Bertan, Alas Kedaton – padurea maimutelor si tanah Lot Temple construit pe o stanca in una dintre cele mai exotice parti ale insulei. Cina.

Cazare la hotel 4* in BALI

 

Ziua 15, Bali/ plecare catre Romania

Mic dejun.

Program liber pentru plaja, odihna sau programe optionale.

Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Romania.

 

Ziua 16, Bucuresti

Sosire in Bucuresti.

 

Pachetul include:

– Bilet avion Bucuresti – Colombo, Colombo – Singapore, Singapore – Jakarta, Jogjakarta – Bali, Bali – Bucuresti, clasa economy
– Transferuri in sistem privat aeroport – hotel – aeroport;
– Cazare 16 nopti astfel: 4 nopti Sri Lanka, 2 nopti Singapore, 2 nopti Jakarta, 2 nopti JogJakarta, 4 nopti Bali;
– Tururile in Sri Lanka, tur de oras in Jakarta si JogJakarta cu ghid profesionist local de limba engleza si ghid insotior de limba romana;
– Asistenta turistica profesionista in limba romana.

Tariful nu include:

– Taxele de aeroport (aprox. 465 euro/ persoana; taxele pot suferi modificari pana la momentul emiterii efective a biletelor de avion);
– Suplimentul de cazare in camera single;
– Taxele de oras (city tax), taxele de resort (resort fee), early chack in/ late check out care se achita direct unitatii de cazare;
– Taxele de viza/ E-ta;
– Alte servicii care nu au fost detaliate la sectiunea „pachetul include”;
– Cheltuielile personale, diurna; alte mese decat cele incluse in program;
– Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno (asigurarea storno se incheie in momentul achitarii avansului).

16 zile

Tour Plan

1

Ziua 1: BUCURESTI/ COLOMBO/ Negombo

Intalnire pe aeroportul “Henri Coanda” cu insotitorul de grup. Decolare din Bucuresti cu destinatia Colombo – SRI LANKA (zbor cu escala). Sosire si transfer privat la Negombo. Negombo este un oras moder, situat in vestul insulei Sri Lanka, la 10km de aeroportul International Colombo, pe plaja formata in laguna care-i poarta numele. Cazare la Hotel 5* in Negombo. Cina (bauturile nu sunt incluse)
2

Ziua 2: NEGOMBO/ SIGIRIYA/POLONNARUWA/ SIGIRIYA

Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur panoramic al orasului Negombo: denumit si “mica Roma”, acest oras imbina armonios traditii, religii si oameni, de-a lungul timpului fiind un punct important al comertului cu Europa; vom putea admira Canalul Olandez, zona fostului Fort olandez, Turnul cu ceas, piata de peste. Vom continua apoi cu autocarul, indreptandu-ne catre Polonnaruwa, oras istoric, protejat UNESCO, care dateaza din secolul 11AD. Polonnaruwa a fost a doua capitala tarii, este un splendid complex medieval dominat de monumente brahmanice construite de regii dinastiei Chola, oras-gradina creat de Parakramabahu I in secolul al 12AD ale carui ramasite dainuie pana in zilele noastre. Turul Polonnaruwa. Transfer la Sigiriya si cazare la hotel 5*. Cina (bauturile nu sunt incluse)
3

Ziua 3: SIGIRYA/ DAMBULLA/ MATALE/ KANDY

Mic dejun. Vom incepe ziua cu Turul Sigiriya. Vom vizita fortareata Sigiriya care dateaza din Sec al V-lea, de asemenea parte a Patrimoniului Mondial, unde intram in lumea "Lion Rock”, o citadela de o frumusete neobisnuita, ce se ridica la 200 de metri peste nivelul junglei. Roca Leului a fost primul bastion al orasului, fortificat pe o suprafata de 70 de hectare, inconjurata de santuri, metereze si gradini intinse, atat pe apa cat si pe uscat. In interior gasim frescele de renume mondial, pictate in culori ale pamantului, ale "Fecioarelor Ceresti”, ascunse parca intr-unul din buzunarele stancii, singura cale de acces catre ele fiind o scara spiralata. Continuam catre Dambulla, un centru sacru de pelerinaj fiind cunoscut pentru complexul de pesteri – manastire, cel mai mare si mai bine conservat complex religios din Sri Lanka (Dambulla Cave Temple). Ne vom indreptam apoi spre Matale, unde vizitam una dintre gradinile de condimente pentru care Sri Lanka este atat de faimoasa (Spice Garden) si Nalanda Gedige – un templu unic care imbina arhitectura hindusa cu cea budista. Continuam calatoria spre Kandy unde vom ajunge in jurul orei 17.00 pentru a viziona spectacolul traditional „Kandy cultural dance show” (acest tip de spectacol traditional se organizeaza doar in Kandy, fiind o imbinare artistica a diferitelor stiluri de dans traditional, a artei si culturii din Sri Lanka). Transfer si cazare la hotel 5* in Kandy. Cina (bauturile nu sunt incluse)
4

Ziua 4: KANDY/ COLOMBO

Mic dejun. Astazi vom vizita orasul Kandy, ultima capitala a regilor Sri Lanka, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Orasul, al carui nume evoca viziuni ale splendidului si magnificului, pastreaza inca vii, intr-un mod incantator, vechi traditii, legende si folclor. Vom vizita principala atractie a orasului: Templul care pastreaza dintele lui Buddha (Tooth Relic of Lord Buddha), ruinele Palatului Regal etc. Dupa amiaza vom continua catre Colombo. Sosire si cazare la hotel 5* in Colombo. Cina. Cina (bauturile nu sunt incluse)
5

Ziua 5: COLOMBO/ SINGAPORE (mic dejun)

Mic dejun. Turul orasului Colombo: capitala Sri Lanka, Colombo are o lunga istorie ca important port pe vechile rute comerciale est-vest, conduse succesiv de colonialistii portughezi, olandezi și britanici. Deosebitul patrimoniu cultural se reflecta în arhitectura orasului, un amestec de cladirile coloniale, temple si mall-uri contemporane. Vom vizita Piata Independentei dominata de Palatul construit pentru a celebra, in 1948, independenta fata de Coroana Britanica, Templul Budist Ramaya Ganga, Moscheea musulmana, Biserica catolica etc. Dupa amiaza, transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Singapore. Sosire in Singapore. Formalitati de intrare in tara. Transfer privat la hotel si Cazare la Hotel 4*in Singapore.
6

Ziua 6: Singapore

Mic Dejun. Turul orasului Singapore cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Turul este o initiere in tainele credintei Feng-Shui, cu aplicatii in arhitectura si morfologia orasului: vizitarea Raffles Place, centrului Tanglin si a Suntec City unde se va putea admira faimoasa “Fantana a Bunastarii”. Dupa amiaza putem vizita, optional, Gardens by the Bay: Parcul este situat in centrul orașului Singapore pe o suprafață de 101 hectare. Prin acest proiect, guvernul și-a propus să transforme metropola intr-un oraș-grădină, in scopul creșterii calității vieții dar și a aspectului florei locale. Conceptul general are la bază forma florii de orhidee, planta reprezentativa pentru acestă regiune. Parcul este format din trei grădini, Bay South Garden, Bay East Garden și Bay Central Garden, situate in vecinătatea mării. Proiectul a fost dat publicității in august 2005, iar realizarea acestuia a costat peste un miliard de dolari. Cazare la Hotel 4*in Singapore.
7

Ziua 7: Singapore → Jakarta, Indonezia

Mic Dejun. Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Jakarta, Indonezia. Sosire in Jakarta. Transfer privat la hotel. Program liber pentru acomodarea cu fusul orar. Cazare la hotel 4* in JAKARTA.
8

Ziua 8: Jakarta

Mic dejun. Turul panoramic al orasului Jakarta. Oras al contrastelor, situat pe insula Java, cea mai mare metropola din sud-estul Asiei, Jakarta se arata ca un mozaic ametitor de forme, culori vii si arome nedeslusite. Turul ne va purta prin centrul orasului dominat de Muzeul National, Monumentul Monas, Palatul Prezidential, Moscheea Istiqlal, Inonezia Miniature Park. Cazare la hotel 4* in JAKARTA.
9

Ziua 9: Jakarta/ Jogjakarta

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru a ne imbarca in zborul de dimineata cu destinatia JogJakarta – unul dintre cele mai importante centre ale culturii indoneziene, asezare istorica asezata la poalele faimosului vulcan Merapi. Sosire. Program special: vizitarea Templului hindus Prambanan. Transfer privat la hotel. Cazare la hotel 4* in JOGJAKARTA.
10

Ziua 10: Jogjakarta

Mic dejun. Turul JogJakarta cu vizitarea Palatul Sultanului Keraton, a faimosului templu budist Borobudur care dateaza din secolul VIII. Ne vom continua programul cu vizitarea unui centru traditional de manufactura in argint si a fabricii de Batik. Cazare la hotel 4* in JOGJAKARTA.
11

Ziua 11: Jogjakarta/ Bali

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia BALI. Sosire si transfer privat la hotel. Timp liber pentru plaja. Cazare la hotel 4* in BALI.
12

Ziua 12: Bali

Mic dejun. Program liber pentru plaja, odihna sau program special optional: TURUL BARONG DANCE - KINTAMANI. Turul ne va ajuta sa descoperim minunata priveliste a Muntelui si a Lacului Batur dominat de Vulcanul Agung inca activ. Vom vizita satul Singapadu unde vom viziona un spectacol de dansuri traditionale barong & Keris, Celuk – centru renumit de manufactura in aur si argint, Goa Gajah (pestera elefantilor) si izvorul sfant Tirta Empul de la Tampaksiring. Cazare la hotel 4* in BALI.
13

Ziua 13: Bali

Mic dejun. Program liber pentru plaja, odihna sau program optionale. Cina. Cazare la hotel 4* in BALI.
14

Ziua 14: Bali

Mic dejun. Program liber pentru plaja, odihna sau program special optional: TURUL BEDUGUL. Vom incepe programul cu vizitarea Mengwi – fostul Templu Regal taman Ayun. Vom continua turul cu vizitarea Templului Ulundanu si a Lacului Bertan, Alas Kedaton – padurea maimutelor si tanah Lot Temple construit pe o stanca in una dintre cele mai exotice parti ale insulei. Cina. Cazare la hotel 4* in BALI
15

Ziua 15: Bali - Bucuresti

Mic dejun. Program liber pentru plaja, odihna sau programe optionale. Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Romania.
16

Ziua 16: Bucuresti

Sosire in Bucuresti.
You don't have permission to register