f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

China si Japonia

China si Japonia

2980 Euro / per person
(0 Reviews)

Circuitul nostru include: Shanghai – unul dintre cele mai moderne orase din lume, Beijing – capitala Chinei, un oras care imbina armonios modernul cu traditia si religia, Marele Zid Chinezesc – obiectiv inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO si una din cele 7 noi Minuni ale Lumii, Piata Tiananmen – una dintre cele mai mari piete din lume si inima orasului Beijing, Orasul Interzis – Palatul Imperial al dinastiilor chineze, o capodopera a arhitecturii chineze, Armata razboiniciilor de teracota din Xian – „a opta minune a lumii” care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom continua traseul nostru in Japonia unde vom vizita: Tokyo – capitala tarii soarelui rasare, de departe, cea mai mare aglomerare urbana al Terrei, Muntele Fuji si Hakone – atractia turistica numarul 1 din Japonia, Kyoto – “capitala linistii si a pacii” datorita sutelor de temple si a gradinilor Zen, Nara – leaganul civilizatie nipone si cea mai veche capitala a Japoniei si Osaka – oras-port cunoscut si sub numele de Venetia Japoniei sau Manchester-ul Orientului, fosta capitala comerciala a Japoniei

 

Ziua 1, 15 iunie: plecare din BUCURESTI

Plecare din Bucuresti cu destinatia CHINA.

Escala si continuarea zborului spre SHANGHAI.

 

Ziua 2, 16 iunie: SHANGHAI

Sosire si transfer privat la hotel.

Timp liber pentru odihna si acomodarea cu fusul orar.

Cazare la hotel 4* in SHANGHAI.

 

Ziua 3, 17 iunie: SHANGHAI

Mic dejun.

Turul orasului Shanghai cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Vom vizita printre altele faimoasa Gradina YU, Piata YUYUAN si BUND.

Gradina Yu este situata in Orasul Vechi Shanghai si dateaza din anul 1559 AD din timpul puternicei dinastii Ming. Este construita intr-un tipic stil chinezesc in care elemente naturale sunt imbinate cu pagode, pavilioane si fantani. In apropierea gradinii se afla Piata Yuyuan, unde turistii pot cumpara bijuterii de jad, suveniruri si produse traditionale chinezesti. Bund-ul este o promenada pe malul cartierului Puxi, unde era concentrata comunitatea occidentala a orasului. Cele mai multe cladiri din zona sunt construite in stilul neo-renascentist sau neo-clasic, comune in Europa anilor 1890-1920. Strada Nanjing, cu o lungime de aproape 6km, este principala strada comerciala din Shanghai si considerata de „cunoscatori” cea mai importanta strada comerciala din China. Denumirea provine de pe urma faptului ca la mijlocul sec. al XIX-lea aici era iesirea din oras catre Nanjing.

Dupa amiaza, program liber pentru vizitarea orasului, cumparaturi sau programe optionale: Croaziera pe raul Huangpu (dureaza aproximativ 45 de minute) sau Spectacol Acrobatic (dureaza aproximativ 80 de minute) sau vizitarea Oriental Pearl Tower (Dongfang Mingzhu).

Cazare la hotel 4* in SHANGHAI.

 

Ziua 4, 18 iunie: SHANGHAI – BEIJING

Mic dejun.

Transfer privat la gara pentru imbarcarea in trenul de mare viteza cu destinatia Beijing.

Beijing este centrul universului politic, economic si cultural al Chinei, farmecul deosebit al orasului fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala.

Transfer privat si cazare la hotel 4* in Beijing.

Seara, optional, Cina traditionala cu rata Pecking la un restaurant cu specific.

Cazare la hotel 4* in BEIJING

 

Ziua 5, 19 iunie: BEIJING

Mic dejun.

Turul orasului BEIJING cu ghid ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Vom vizita faimoasa Piata TIANANMEN, PALATUL INTERZIS si TEMPLE of HEAVEN.  Piata Tiananmen este cea mai mare piata din lume, centrul spiritual al Chinei, locul unde steagul national este arborat in fiecare dimineata la rasarit.Orasul Interzis este situat in centrul orasului Beijing, acesta fiind de fapt palatul Imperial al dinastiilor Ming si Qing, cu o istorie de peste 600 de ani; este cel mai mare complex care inca se mai pastreaza in forma completa in China.Templul Raiului (The Temple of Heaven) este locul in care imparatii Chinei veneau anual pentru a desfasura ritualuri specifice si extrem de complicate care sa asigure populatiei recolte bogate.

Seara, program optional : Spectacol Kungfu (dureaza aproximativ 80 de minute).

Cazare la hotel 4* in BEIJING.

 

Ziua 6, 20 iunie: BEIJING

Mic dejun.

Program optional: MARELE ZID CHINEZESC si DRUMUL SACRU (cu ghid ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana).

Marele Zid Chinezesc este constructia militara cu caracter defensiv de cea mai mare amploare din China antica, avand o lungime de circa 12.000 de km. Ca simbol al natiunii chineze, Zidul Chinezesc este trecut în Lista patrimoniului mondial,el este mandria Chinei si o minune a lumii.

Drumul Sacru este un complex arhitectural strajuit de statui monolite din marmura reprezentand animale, bestii mitice si personaje care slujeau Imparatii in viata de apoi, locul de desfasurare al ritualurilor.

Dupa amiaza, transfer privat la gara pentru imbarcarea in trenul de mare viteza cu destinatia Xian.         Sosire in Xian.

Cazare la hotel 4* in XIAN.

 

Ziua 7, 21 iunie: XIAN

Mic dejun.

Program special: RAZBOINICII de TERACOTA, Orasul Vechi si Cartierul Musulman (cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana). Razboinicii de Teracota au fost descoperiti abia in 1974 cand un grup de muncitori care sapa o fundatie langa oras a descoperit o groapa enorma, in care se afla o adevarata armata de soldati din teracota. Cei peste 6.000 de razboinici, sculptati in marime naturala si aranjati in dispozitiv de lupta, strajuiau de mai bine de 2.200 de ani mauzoleul-mormant al primului imparat din istoria Chinei – Qin Shihuang.

Vestigiile Orasului Vechi:

Construit in secolul al 14-lea pe fundatia care dateaza din vremea dinastiei Tang si continuat in timpul dinastiei Ming Dynasty, situl este dominat de peretii impunatori fortificati ai orasului, cea mai mare si mai bine conservata fortareata din lume, o dovada a extraordinarului si inovativului sistem de aparare folosit in acele vremuri de chinezi.

Cartierul musulman din Xian este centrul celei mai mari comunitati musulmane din China, fiind dominat de strazi inguste, pline de bazaruri specifice si restaurante traditionale.

Dupa amiaza, timp liber pentru odihna si cumparaturi sau program optional Cina traditionala cu program artistic: Tang Dynasty Show and Dumpling dinner (durata program: aprox 70 min).

Cazare la hotel 4* in XIAN.

 

Ziua 8, 22 iunie:  XIAN – TOKYO

Mic dejun.

Program special: vizitarea Pagodei Gastei Salbatice (cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana). Aceasta pagoda budista datand din anul 652 A.D. este cel mai vechi lacas de cult al orasului si unul dintre simbolurile sale.

Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Tokyo.

Sosire in Tokyo. Transfer privat la hotel.

Program liber pentru acomodare si vizitarea imprejurimilor alaturi de insotitorul de grup.

Cazare la Hotel 3*+ in TOKYO.

 

Ziua 9, 23 iunie: TOKYO

Mic dejun.

Turul orasului Tokyo cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza

Capitala Japoniei, “capitala rasariteana” sau capitala “tarii soarelui rasare” este, de departe, cea mai mare aglomerare urbana al Terrei. Cu cele 34 de milioane de locuitori, megalopolisul Tokyo este considerat cel mai scump oras al lumii pentru si, totodata, este clasat intre primele trei orase ale lumii ca nivel de trai.

Turul va include: Templul Asukusa Kannon – unul dintre cele mai cunoscute si importante temple Buddhiste din Japonia, Palatul Imperial (vedere panoramica) – principala resedinta a Imparatului Japoniei, impresionant complex arhitectural construit in mijlocul unor gradini care se desfasoara pe 3.4 km2, Turnul Tokyo – cu o inaltime de 333m si Ginza –considerata cea mai luxoasa strada comerciala din lume.

Cazare la Hotel 3*+ in TOKYO.

 

Ziua 10, 24 iunie: TOKYO

Mic dejun.

Program optional: HAKONE si Muntele Fuji

Muntele Fuji este atractia turistica numarul 1 din Japonia, oferind un peisaj natural de exceptie nemaivazut niciunde in lume. Muntele Fuji nu este un simplu munte, ci este un vulcan activ, situat in partea sudica a insulei Honshu, in nordul peninsulei Izu si la vest de Tokyo, in provincia Yamashita. Japonezii privesc acest munte ca pe un munte sacru, fiind si la ora actuala un punct principal de pelerinaj. Programul include transfer in zona muntelui, o croaziera pe Lacul Ashi, ascensiune si coborare cu telecabina pe muntele Komagatake si faimoasa Vale Owakudani (Valea Marelui Clocot- legendele japoneze spun ca cel care mananca un ou fiert intr-unul dintre izvoarele fierbinti din parc, va castiga 7 ani de viata). Dupa amiaza, intoarcere la hotel.

Cazare la Hotel 3*+* in TOKYO.

 

Ziua 11, 25 iunie: TOKYO – KYOTO

Mic dejun.

Transfer privat la gara pentru imbarcarea in trenul de mare viteza cu destinatia Kyoto (distanta parcursa: aprox.460 km). Vom calatori cu trenul aprox 2 ore si 30 minute.

Sosire in Kyoto. Transfer privat la hotel. Program liber pentru acomodare si vizitarea imprejurimilor alaturi de insotitorul de grup.

Cazare la Hotel 3*+ in KYOTO.

 

Ziua 12, 26 iunie: KYOTO

Mic dejun.

Turul orasului Kyoto cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza

Kyoto este al 7-lea oras ca marime din Japonia. Este supranumit si capitala linistii si a pacii datorita sutelor de temple si a gradinilor Zen care reprezinta un punct de mare atractie turistica. Orasul este impresionant datorita peisajului ireal de care este inconjurat, este strajuit de munti care toamna, datorita frunzelor rosii de artar par in flacari. Fosta capitala a Japoniei intre anii 794 si 1868, este faimos pentru mestesugurile cu fire de matase, bronz, portelan, chimicale si echipament electronic. Turul va include: Templul Ryanji, Castelul Nijo, Templul Kingkakuchi – Pavilionul de Aur.

Dupa amiaza, program liber pentru vizitarea orasului alaturi de insotitorul de grup sau Seara, optional, cina traditionala cu spectacol MAIKO.

Cazare la Hotel 3*+ in KYOTO.

 

Ziua 13, 27 iunie: KYOTO – OSAKA

Mic dejun.

Transfer privat cu autocarul la Osaka (drumul dureaza aproximativ o ora).

Optional – oprire la NARA

Nara este leaganul civilizatie nipone si cea mai veche capitala a Japoniei intre anii 710-784. Se considera ca aici este locul unde a inflorit Budismul sub puternicul patronaj al Imparatilor Japoniei. Turul va include Templul Todaiji, Parcul de Caprioare din Nara, Templul Kofukuji.

Dupa amiaza, program liber pentru vizitarea orasului alaturi de insotitorul de grup.

Sosire in Osaka.

Turul orasului Osaka cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza.

Osaka, oras-port cunoscut si sub numele de “Venezia Japoniei” sau “Manchester-ul Orientului”, este situat in sudul insulei Honshu, in golful Osaka, pe malul raului Yodo.

Osaka a fost capitala comerciala a Japoniei si continua sa fie un puternic centru de afaceri. Pe timpul zilei, populatia orasului creste cu 2,6 pana la 3,7 milioane de locuitori, datorita numarului mare de navetisti care muncesc in oras. Orasul este cunoscut pentru arhitectura moderna si industrie, cu zgarie-nori si zone vaste de cumparaturi.

Turul va include printre altele Castelul Osaka, piata Kuromon, zona Namba.

Transfer privat la hotel.

Seara, program liber pentru acomodare si vizitarea imprejurimilor alaturi de insotitorul de grup.

Cazare la Hotel 3*+ in OSAKA.

 

 Ziua 14, 28 iunie: OSAKA

Mic dejun.

Program liber pentru vizite, cumparaturi si odihna.

Cazare la Hotel 3*+ in OSAKA.

 

Ziua 15, 29 iunie: OSAKA – plecare

Mic dejun.

Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in cursa cu destinatia Romania.

 

Ziua 16, 30 iunie: sosire in Bucuresti

Escala si continuarea zborului. Sosire la Bucuresti.

 

Pachetul include:
– Bilete avion clasa economy pe ruta Bucuresti – Shanghai, XiAn – Tokyo si Osaka – Bucuresti;
– Bilet tren de mare viteza, clasa economy, pe ruta Shanghai – Beijing, Shanghai – XiAn si Tokyo – Kyoto;
– Tururi de oras in sistem privat cu ghid profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana in Shanghai, Beijing, XiAn, Tokyo, Kyoto, Osaka;
– Transferuri private aeroport – hotel – aeroport sau, dupa caz, hotel – gara – hotel in Shanghai, Beijing, XiAn, Tokyo, Kyoto, Osaka;
– 13 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* (China) si 3*+ (Japonia).

Pachetul nu include:
– Taxele de aeroport (aproximativ 590 euro la momentul cotatiei; taxele de aeroport pot suferi modificari pana la momentul emiterii efective a biletelor);
– 1 bagaj de cala pe ruta XiAn – Osaka (aprox.35 euro/bagaj);
– Programele optionale;
– Taxa de viza China;
– Alte mese cu exceptia celor mentionate in program;
– Alte transferuri decat cele mentionate in program;
– Cheltuielile personale, eventuale taxe hoteliere de early check in si late check out;
– Bacsisurile, diurna;
– Asigurarea medicala obligatorie de calatorie;

Conditii de inscriere si de plata:
– Tariful se poate achita in lei la cursul BNR inmultit cu 1,05 – coeficient de fluctuatie valutara.
– La inscriere se va achita un avans in valoare de 1300 euro/persoana.
– Diferenta ramasa se va achita pana cel tarziu cu 45 de zile inaintea plecarii.
Conditii de Calatorie:
– Document de calatorie: PASAPORTUL definitiv biometric (nu temporar) cu valabilitate
minima 6 luni de la data intoarcerii in tara;
– JAPONIA: NU este necesara obtinerea vizei.
– CHINA: ESTE necesara obtinerea vizei.
Pentru inscrieri si informatii suplimentare va stam cu placere la dispozitie: Ioana Secara, tel. 0733.674.661, office@mondotravel.ro

16 zile

Tour Plan

1

Ziua 1: Plecare din Bucuresti

Plecare din Bucuresti cu destinatia China. Escala si continuarea zborului spre Shanghai.
2

Ziua 2: Shanghai

Sosire si transfer privat la hotel. Timp liber pentru odihna si acomodarea cu fusul orar. Cazare la hotel 4* in Shanghai.
3

Ziua 3: Shanghai

Mic dejun. Turul orasului Shanghai cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Vom vizita printre altele faimoasa Gradina YU, Piata YUYUAN si BUND. Gradina Yu este situata in Orasul Vechi Shanghai si dateaza din anul 1559 AD din timpul puternicei dinastii Ming. Este construita intr-un tipic stil chinezesc in care elemente naturale sunt imbinate cu pagode, pavilioane si fantani. In apropierea gradinii se afla Piata Yuyuan, unde turistii pot cumpara bijuterii de jad, suveniruri si produse traditionale chinezesti. Bund-ul este o promenada pe malul cartierului Puxi, unde era concentrata comunitatea occidentala a orasului. Cele mai multe cladiri din zona sunt construite in stilul neo-renascentist sau neo-clasic, comune in Europa anilor 1890-1920. Strada Nanjing, cu o lungime de aproape 6km, este principala strada comerciala din Shanghai si considerata de „cunoscatori” cea mai importanta strada comerciala din China. Denumirea provine de pe urma faptului ca la mijlocul sec. al XIX-lea aici era iesirea din oras catre Nanjing. Dupa amiaza, program liber pentru vizitarea orasului, cumparaturi sau programe optionale: Croaziera pe raul Huangpu (dureaza aproximativ 45 de minute) sau Spectacol Acrobatic (dureaza aproximativ 80 de minute) sau vizitarea Oriental Pearl Tower (Dongfang Mingzhu). Cazare la hotel 4* in SHANGHAI.
4

Ziua 4: Shanghai - Beijing

Mic dejun. Transfer privat la gara pentru imbarcarea in trenul de mare viteza cu destinatia Beijing. Beijing este centrul universului politic, economic si cultural al Chinei, farmecul deosebit al orasului fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Transfer privat si cazare la hotel 4* in Beijing. Seara, optional, Cina traditionala cu rata Pecking la un restaurant cu specific. Cazare la hotel 4* in BEIJING.
5

Ziua 5: Beijing

Turul orasului BEIJING cu ghid ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Vom vizita faimoasa Piata TIANANMEN, PALATUL INTERZIS si TEMPLE of HEAVEN. Piata Tiananmen este cea mai mare piata din lume, centrul spiritual al Chinei, locul unde steagul national este arborat in fiecare dimineata la rasarit.Orasul Interzis este situat in centrul orasului Beijing, acesta fiind de fapt palatul Imperial al dinastiilor Ming si Qing, cu o istorie de peste 600 de ani; este cel mai mare complex care inca se mai pastreaza in forma completa in China.Templul Raiului (The Temple of Heaven) este locul in care imparatii Chinei veneau anual pentru a desfasura ritualuri specifice si extrem de complicate care sa asigure populatiei recolte bogate. Seara, program optional : Spectacol Kungfu (dureaza aproximativ 80 de minute). Cazare la hotel 4* in BEIJING.
6

Ziua 6: Beijing

Mic dejun. Program optional: MARELE ZID CHINEZESC si DRUMUL SACRU (cu ghid ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana). Marele Zid Chinezesc este constructia militara cu caracter defensiv de cea mai mare amploare din China antica, avand o lungime de circa 12.000 de km. Ca simbol al natiunii chineze, Zidul Chinezesc este trecut în Lista patrimoniului mondial,el este mandria Chinei si o minune a lumii. Drumul Sacru este un complex arhitectural strajuit de statui monolite din marmura reprezentand animale, bestii mitice si personaje care slujeau Imparatii in viata de apoi, locul de desfasurare al ritualurilor. Dupa amiaza, transfer privat la gara pentru imbarcarea in trenul de mare viteza cu destinatia Xian. Sosire in Xian. Cazare la hotel 4* in XIAN.
7

Ziua 7: Xian

Mic dejun. Program special: RAZBOINICII de TERACOTA, Orasul Vechi si Cartierul Musulman (cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana). Razboinicii de Teracota au fost descoperiti abia in 1974 cand un grup de muncitori care sapa o fundatie langa oras a descoperit o groapa enorma, in care se afla o adevarata armata de soldati din teracota. Cei peste 6.000 de razboinici, sculptati in marime naturala si aranjati in dispozitiv de lupta, strajuiau de mai bine de 2.200 de ani mauzoleul-mormant al primului imparat din istoria Chinei - Qin Shihuang. Vestigiile Orasului Vechi: construit in secolul al 14-lea pe fundatia care dateaza din vremea dinastiei Tang si continuat in timpul dinastiei Ming Dynasty, situl este dominat de peretii impunatori fortificati ai orasului, cea mai mare si mai bine conservata fortareata din lume, o dovada a extraordinarului si inovativului sistem de aparare folosit in acele vremuri de chinezi. Cartierul musulman din Xian este centrul celei mai mari comunitati musulmane din China, fiind dominat de strazi inguste, pline de bazaruri specifice si restaurante traditionale. Dupa amiaza, timp liber pentru odihna si cumparaturi sau program optional - Cina traditionala cu program artistic: Tang Dynasty Show and Dumpling dinner (durata program: aprox 70 min). Cazare la hotel 4* in XIAN.
8

Ziua 8: Xian - Tokyo

Mic dejun. Program special: vizitarea Pagodei Gastei Salbatice (cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana). Aceasta pagoda budista datand din anul 652 A.D. este cel mai vechi lacas de cult al orasului si unul dintre simbolurile sale. Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Tokyo. Sosire in Tokyo. Transfer privat la hotel. Program liber pentru acomodare si vizitarea imprejurimilor alaturi de insotitorul de grup. Cazare la Hotel 3*+ in TOKYO.
9

Ziua 9: Tokyo

Mic dejun. Turul orasului Tokyo cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza Capitala Japoniei, "capitala rasariteana" sau capitala "tarii soarelui rasare" este, de departe, cea mai mare aglomerare urbana al Terrei. Cu cele 34 de milioane de locuitori, megalopolisul Tokyo este considerat cel mai scump oras al lumii pentru si, totodata, este clasat intre primele trei orase ale lumii ca nivel de trai. Turul va include: Templul Asukusa Kannon – unul dintre cele mai cunoscute si importante temple Buddhiste din Japonia, Palatul Imperial (vedere panoramica) – principala resedinta a Imparatului Japoniei, impresionant complex arhitectural construit in mijlocul unor gradini care se desfasoara pe 3.4 km2, Turnul Tokyo – cu o inaltime de 333m si Ginza –considerata cea mai luxoasa strada comerciala din lume. Cazare la Hotel 3*+ in TOKYO.
10

Ziua 10: Tokyo

Mic dejun. Program optional: HAKONE si Muntele Fuji Muntele Fuji este atractia turistica numarul 1 din Japonia, oferind un peisaj natural de exceptie nemaivazut niciunde in lume. Muntele Fuji nu este un simplu munte, ci este un vulcan activ, situat in partea sudica a insulei Honshu, in nordul peninsulei Izu si la vest de Tokyo, in provincia Yamashita. Japonezii privesc acest munte ca pe un munte sacru, fiind si la ora actuala un punct principal de pelerinaj. Programul include transfer in zona muntelui, o croaziera pe Lacul Ashi, ascensiune si coborare cu telecabina pe muntele Komagatake si faimoasa Vale Owakudani (Valea Marelui Clocot - legendele japoneze spun ca cel care mananca un ou fiert intr-unul dintre izvoarele fierbinti din parc, va castiga 7 ani de viata). Dupa amiaza, intoarcere la hotel. Cazare la Hotel 3*+* in TOKYO.
11

Ziua 11: Tokyo - Kyoto

Mic dejun. Transfer privat la gara pentru imbarcarea in trenul de mare viteza cu destinatia Kyoto (distanta parcursa: aprox.460 km). Vom calatori cu trenul aprox 2 ore si 30 minute. Sosire in Kyoto. Transfer privat la hotel. Program liber pentru acomodare si vizitarea imprejurimilor alaturi de insotitorul de grup. Cazare la Hotel 3*+ in KYOTO.
12

Ziua 12: Kyoto

Mic dejun. Turul orasului Kyoto cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza Kyoto este al 7-lea oras ca marime din Japonia. Este supranumit si capitala linistii si a pacii datorita sutelor de temple si a gradinilor Zen care reprezinta un punct de mare atractie turistica. Orasul este impresionant datorita peisajului ireal de care este inconjurat, este strajuit de munti care toamna, datorita frunzelor rosii de artar par in flacari. Fosta capitala a Japoniei intre anii 794 si 1868, este faimos pentru mestesugurile cu fire de matase, bronz, portelan, chimicale si echipament electronic. Turul va include: Templul Ryanji, Castelul Nijo, Templul Kingkakuchi - Pavilionul de Aur. Dupa amiaza, program liber pentru vizitarea orasului alaturi de insotitorul de grup sau Seara, optional, cina traditionala cu spectacol MAIKO. Cazare la Hotel 3*+ in KYOTO.
13

Ziua 13: Kyoto - Osaka

Mic dejun. Transfer privat cu autocarul la Osaka (drumul dureaza aproximativ o ora). Optional – oprire la NARA Nara este leaganul civilizatie nipone si cea mai veche capitala a Japoniei intre anii 710-784. Se considera ca aici este locul unde a inflorit Budismul sub puternicul patronaj al Imparatilor Japoniei. Turul va include Templul Todaiji, Parcul de Caprioare din Nara, Templul Kofukuji. Dupa amiaza, program liber pentru vizitarea orasului alaturi de insotitorul de grup. Sosire in Osaka. Turul orasului Osaka cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza. Osaka, oras-port cunoscut si sub numele de "Venezia Japoniei" sau "Manchester-ul Orientului", este situat in sudul insulei Honshu, in golful Osaka, pe malul raului Yodo. Osaka a fost capitala comerciala a Japoniei si continua sa fie un puternic centru de afaceri. Pe timpul zilei, populatia orasului creste cu 2,6 pana la 3,7 milioane de locuitori, datorita numarului mare de navetisti care muncesc in oras. Orasul este cunoscut pentru arhitectura moderna si industrie, cu zgarie-nori si zone vaste de cumparaturi. Turul va include printre altele Castelul Osaka, piata Kuromon, zona Namba. Transfer privat la hotel. Seara, program liber pentru acomodare si vizitarea imprejurimilor alaturi de insotitorul de grup. Cazare la Hotel 3*+ in OSAKA.
14

Ziua 14: Osaka

Mic dejun. Program liber pentru vizite, cumparaturi si odihna. Cazare la Hotel 3*+ in OSAKA.
15

Ziua 15: Osaka - Plecare

Mic dejun. Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in cursa cu destinatia Romania.
16

Ziua 16: Bucuresti

Escala si continuarea zborului. Sosire la Bucuresti.
You don't have permission to register