f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt

Vietnam, Cambodgia, Thailanda

Vietnam, Cambodgia, Thailanda

2355 Euro / per person
(0 Reviews)

Perioada: 26 Februarie – 12 Martie

Exploreaza alaturi de noi un “best of” al Indochinei! Turul nostru include Hanoi – capitala Vietnamului reunificat, Ha Long Bay – une dintre cele mai cunoscute destinatii turistice din Vietnam inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, Phnom Pehn – capitala Cambodiei, extraordinarul complex Angkor – unul dintre cele mai vizitate situri arheologice ale Asiei de Sud Est apartinand Patrimoniul Mondial UNESCO, fosta capitala a binecunoscutului Imperiu Khmer, Bangkok – “orasul ingerilor” su una dintre cele mai populare destinatii turistice ale lumii, centru Mondial al Buddhismului si Pattaya – binecunoscuta statiune turistica situata la Golful Thailandei.

 

Ziua 1, 26 februarie Bucuresti → Hanoi

Intalnire cu reprezentantul Mondo Travel pe Aeroportul din BUCURESTI pentru formalitatile de check-in si imbarcare in aeronava cu destinatia HANOI, Vietnam.

 

Ziua 2, 27 februarie Hanoi

Sosire in Hanoi, capitala Vietnamului si al doilea oras ca marime al tarii, localizat pe malul drept al Fluviului Rosu. Orasul propriu-zis cuprinde o populatie de 2,6 milioane de locuitori, iar zona metropolitana insumeaza 6,5 milioane de persoane. Este principalul centru economic, politic, administrativ si cultural.  De curand, a implinit un mileniu de la infiintare. Dominatia indelungata a Frantei este vizibila in sarmul arhitecturii coloniale frantuzesti si luxuriante gradini publice, care imprejmuiesc mai multe lacuri (intre care cel mai mare lac este Hoan Kiem).

Transfer privat la hotel. Zi libera pentru odihna si acomodare cu fusul orar, vizitarea orasului alaturi de insotitorul de grup.

Cazare la Hotel 4* in Hanoi.

 

Ziua 3, 28 februarie Hanoi

Mic dejun.

TURUL orasului HANOI cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Turul va include: complexul HO CHI MINH care gazduieste mausoleul „parintelui” Vietnamului – Ho Chi Minh, Palatul Prezidential (panoramic), Ho Chi Minh „house on stilts” (casa unde a locuit Ho Chi Minh in ultima perioada a vietii), TEMPLE of LITERATURE (Templul Literaturii). Pranz. Vom continua cu vizitarea ONE PILLAR PAGODA (templu budist construit in jurul unui singur pilon de piatra), Vechiul Cartier (OLD QUARTER, o zona pitoreasca dominata de o arhitectura traditionala, sttrazi inguste, restaurante, pagode, magazine de manufactura traditionala si souvenir-uri). Dupa amiaza, intoarcere la hotel si program liber.

Cazare la Hotel 4* Hanoi.

 

Ziua 4, 29 februarie Hanoi

Mic dejun.

Program liber sau program optional: HA LONG BAY. Zona este una dintre cele mai spectaculoase din punct de vedere al peisajului, fiind intodusa in patrimonial UNESCO. Programul va include croaziera la bordul unei ambarcatiuni traditionale.

Dupa amiaza, intoarcere la hotel si program liber. Cazare la Hotel 4* Hanoi.

 

Ziua 5, 1 martie Hanoi Siem Reap

Mic dejun.

Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Siem Reap, Cambodgia.

Cambodgia, oficial Regatul Cambodgia, este un regat din sud-estul Asiei, cu o populatie de peste 13 milioane de locuitori, avand capitala la Phnom Penh. Cambodgia este statul succesor al odata puternicului Imperiu Khmerhinduist si budist, care stapanea cea mai mare parte a Peninsulei Indochinei intre secolul al XI-lea si al XIV-lea. Tara se invecineaza cu Thailanda, Laos si Vietnam,iar la sud are iesire la Golful Thailandei. Geografia Cambodgiei este dominata de raul Mekong (in khmera, colocvial: Tonle Thom sau “raul cel mare”) si lacul Tonle Sap (“lacul cu apa proaspata”), o sursa importanta de peste.

Sosire si transfer privat la hotel.

Cazare la Hotel 4* Siem Reap.

 

Ziua 6, 2 martie Siem Reap

Mic dejun.

TURUL ANGKOR THOM cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza si ghid insotitor vorbitor de limba romana. Turul va include: ANGKOR THOM (Great City sau Orasul maret) cu Poarte de Sud, Templul Bayon (datand din sec. 12, cel mai enigmatic templu format din 54 de turnuri „gotice” decorate cu 216 „fete zambitoare” ale lui Avalokitesvara), TEMPLUL BAPHUON, TERASA cu ELEFANTI si TERASA REGELUI LEPROS. Pranz. Vom continua cu TEMPLUL TA PROM (bijuteria arhitecturala a complexului Angkor), NEAK PEAN (fantana construita in mijlocul unui bazin, simbolizand lacul glaciar din muntii Himalaya), TEMPLUL TA SOM si TEMPLUL PREAH KAN. Dupa amiaza, transfer si cazare la Hotel 4* in Siem Reap.

 

Ziua 7, 3 martie Siem Reap

Mic dejun. Progral liber sau Program optional: TURUL ANGKOR WAT cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza si ghid insotitor vorbitor de limba romana. Turul va include complexul de temple ANGKOR WAT – una dintre cele 7 „minuni arhitecturale” ale lumii, un templu hindus construit la inceputul secolului al XII-lea ca templul regelui imperiului Khmer si ca oras-capitala. Angkor Wat este cel mai mare complex monumental religios din lume si a devenit simbolul Cambodgiei, aparand pe steagul tarii, fiind inchinat Regelui Suryavarman II.Turul va mai include si Templul Phnom Bakheng, datand din sec.9 si dedicat Regelui Yacovarman I.

Dupa amiaza, transfer si cazare la Hotel 4* in Siem Reap.

 

Ziua 8, 4 martie Siem Reap Phnom Penh

Mic dejun.

Transfer privat cu autocarul la Phnom Penh, capitala Cambodgiei.

Sosire la hotel si cazare la Hotel 4* in Phnom Penh.

 

Ziua 9, 5 martie Phnom Penh Bangkok

Mic dejun.

TURUL orasului Phnom Penh cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza si ghid insotitor vorbitor de limba romana. Turul va include: Monumentul Independentei, Muzeul National, Palatul Regal, Pagoda de Argint, Wat Phnom (templu construit in 1373 pe ruinele unui vechi templu Budist).

Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Bangkok/ Thailanda.

Sosire, transfer privat si cazare la Hotel 4* in Bangkok.

 

Ziua 10, 6 martie Bangkok

Mic dejun.

TURUL orasului BANGKOK cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza si ghid insotitor vorbitor de limba romana. Bangkok ( Krung Thep in thailandeza) este capitala si cel mai mare oras a Thailandei, cu o populatie de 8.538.610 de locuitori. Orasul este printre cele mai populare destinatii de turism din lume, si in ultimii ani a devenit un centru economic si social care sa rivalizeze Hong Kong si Singapore. Fiecare strada rezerva surprize pentru turisti, deoarece Bangkok-ul este un oras plin de viata, ce are la baza un amestec intre estul traditional si vestul modern. Turul va include: Templul WAT TRAIMIT – Templul lui Buddha de Aur (Golden Buddha Temple care gazduieste statuia aurita a lui Buddha cantarind 5.5t), Templul WAT BENCHAMABORPIT – Templul de Marmura, Templul WAT CHETUPORN (sau WAT PHO) unde se afla Statuia lui Buddha Inclinat (cu o lungime pe orizontala de 45m). Vom continua cu vizitarea PALATULUI REGAL (Grand Palace) si a Templului lui BUDDHA de SMARALD. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel 4* in Bangkok.

 

Ziua 11, 7 martie Bangkok Pattaya

Mic dejun. Progral liber sau Program optional: Floating Market – Piata Plutitoare, unul dintre simbolurile orasului, o experienta unica pentru orice turist. Intoarcere la hotel.

Dupa amiaza, transfer privat cu autocarul la Pattaya.

Cazare la Hotel 4* in Pattaya.

 

Ziua 12, 8 martie Pattaya

Mic dejun.

Program liber pentru plaja si relaxare.

Cazare la Hotel 4* in Pattaya

 

Ziua 13, 9 martie Pattaya

Mic dejun.

Program liber pentru plaja si relaxare.

Cazare la Hotel 4* in Pattaya.

 

Ziua 14, 10 martie Pattaya

Mic dejun.

Program liber pentru plaja si relaxare.

Cazare la Hotel 4* in Pattaya.

 

Ziua 15, 11 martie Pattaya plecare spre Romania

Mic dejun.

Program liber pentru plaja si relaxare sau program optional – croaziera la Insula de corali.

Dupa amiaza, transfer privat la Bangkok pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Romania (zbor cu escala).

 

Ziua 16, 12 martie sosire la Bucuresti

Sosire la BUCURESTI.

 

TARIFUL INCLUDE:
– Bilete avion clasa economy pe traseul Bucuresti – Hanoi, Hanoi – Siem Reap, Phnom Pehn
– Bangkok si Bangkok – Bucuresti.
– Transferurile in sistem privat aeroport – hotel – aeroport in toate locatiile si Siem Reap –
Phnom Penh;
– 13 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4**** dupa cum urmeaza: 3 nopti Hanoi, 3 nopti
Siem Reap, 1 noapte Phnom Penh, 2 nopti Bangkok si 4 nopti Pattaya;
– Tururile oraselor Hanoi, Phnom Penh si Bangkok si turul Angkor Thom in sistem privat;
– Asistenta turistica profesionista.
TARIFUL NU INCLUDE:
– Taxele de aeroport (aproximativ 410 euro/persoana; taxele pot suferi modificari pana la
momentul emiterii biletelor);
– Eventualele taxe locale: taxele turistice de intrare/iesire din tara, city tax, resort tax etc.;
– Taxele de viza: Vietnam, Thailanda si Cambodgia;
– Suplimentul de cazare in camera single;
– Taxele turistice/ taxele de resort/ taxele hoteliere/ city tax platibile cash, la momentul cazarii;
– Cheltuielile personale, diurna; alte mese decat cele incluse in program;
– Programele si excursiile optionale;
– Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno (recomandam intocmirea unei asigurari
storno care acopera riscul de anulare a calatoriei inainte de plecare; asigurarea se intocmeste la
momentul inscrierii si achitarii avansului).

16 zile

Tour Plan

1

Ziua 1, Bucuresti → Hanoi

Intalnire cu reprezentantul Mondo Travel pe Aeroportul din BUCURESTI pentru formalitatile de check-in si imbarcare in aeronava cu destinatia HANOI, Vietnam.
2

Ziua 2, Hanoi

Sosire in Hanoi, capitala Vietnamului si al doilea oras ca marime al tarii, localizat pe malul drept al Fluviului Rosu. Orasul propriu-zis cuprinde o populatie de 2,6 milioane de locuitori, iar zona metropolitana insumeaza 6,5 milioane de persoane. Este principalul centru economic, politic, administrativ si cultural. De curand, a implinit un mileniu de la infiintare. Dominatia indelungata a Frantei este vizibila in sarmul arhitecturii coloniale frantuzesti si luxuriante gradini publice, care imprejmuiesc mai multe lacuri (intre care cel mai mare lac este Hoan Kiem). Transfer privat la hotel. Zi libera pentru odihna si acomodare cu fusul orar, vizitarea orasului alaturi de insotitorul de grup. Cazare la Hotel 4* in Hanoi.
3

Ziua 3, Hanoi

Mic dejun. TURUL orasului HANOI cu ghid local profesionist de limba engleza si ghid insotitor de limba romana. Turul va include: complexul HO CHI MINH care gazduieste mausoleul „parintelui” Vietnamului – Ho Chi Minh, Palatul Prezidential (panoramic), Ho Chi Minh „house on stilts” (casa unde a locuit Ho Chi Minh in ultima perioada a vietii), TEMPLE of LITERATURE (Templul Literaturii). Pranz. Vom continua cu vizitarea ONE PILLAR PAGODA (templu budist construit in jurul unui singur pilon de piatra), Vechiul Cartier (OLD QUARTER, o zona pitoreasca dominata de o arhitectura traditionala, sttrazi inguste, restaurante, pagode, magazine de manufactura traditionala si souvenir-uri). Dupa amiaza, intoarcere la hotel si program liber. Cazare la Hotel 4* Hanoi.
4

Ziua 4, Hanoi

Mic dejun. Program liber sau program optional: HA LONG BAY. Zona este una dintre cele mai spectaculoase din punct de vedere al peisajului, fiind intodusa in patrimonial UNESCO. Programul va include croaziera la bordul unei ambarcatiuni traditionale. Dupa amiaza, intoarcere la hotel si program liber. Cazare la Hotel 4* Hanoi.
5

Ziua 5, Hanoi → Siem Reap

Mic dejun. Transfer privat la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Siem Reap, Cambodgia. Cambodgia, oficial Regatul Cambodgia, este un regat din sud-estul Asiei, cu o populatie de peste 13 milioane de locuitori, avand capitala la Phnom Penh. Cambodgia este statul succesor al odata puternicului Imperiu Khmer hinduist si budist, care stapanea cea mai mare parte a Peninsulei Indochinei intre secolul al XI-lea si al XIV-lea. Tara se invecineaza cu Thailanda, Laos si Vietnam,iar la sud are iesire la Golful Thailandei. Geografia Cambodgiei este dominata de raul Mekong (in khmera, colocvial: Tonle Thom sau "raul cel mare") si lacul Tonle Sap ("lacul cu apa proaspata"), o sursa importanta de peste. Sosire si transfer privat la hotel. Cazare la Hotel 4* Siem Reap.
6

Ziua 6, Siem Reap

Mic dejun. TURUL ANGKOR THOM cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza si ghid insotitor vorbitor de limba romana. Turul va include: ANGKOR THOM (Great City sau Orasul maret) cu Poarte de Sud, Templul Bayon (datand din sec. 12, cel mai enigmatic templu format din 54 de turnuri „gotice” decorate cu 216 „fete zambitoare” ale lui Avalokitesvara), TEMPLUL BAPHUON, TERASA cu ELEFANTI si TERASA REGELUI LEPROS. Pranz. Vom continua cu TEMPLUL TA PROM (bijuteria arhitecturala a complexului Angkor), NEAK PEAN (fantana construita in mijlocul unui bazin, simbolizand lacul glaciar din muntii Himalaya), TEMPLUL TA SOM si TEMPLUL PREAH KAN. Dupa amiaza, transfer si cazare la Hotel 4* in Siem Reap.
7

Ziua 7, Siem Reap

Mic dejun. Progral liber sau Program optional: TURUL ANGKOR WAT cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza si ghid insotitor vorbitor de limba romana. Turul va include complexul de temple ANGKOR WAT – una dintre cele 7 „minuni arhitecturale” ale lumii, un templu hindus construit la inceputul secolului al XII-lea ca templul regelui imperiului Khmer si ca oras-capitala. Angkor Wat este cel mai mare complex monumental religios din lume si a devenit simbolul Cambodgiei, aparand pe steagul tarii, fiind inchinat Regelui Suryavarman II.Turul va mai include si Templul Phnom Bakheng, datand din sec.9 si dedicat Regelui Yacovarman I. Dupa amiaza, transfer si cazare la Hotel 4* in Siem Reap.
8

Ziua 8, Siem Reap → Phnom Penh

Mic dejun. Transfer privat cu autocarul la Phnom Penh, capitala Cambodgiei. Sosire la hotel si cazare la Hotel 4* in Phnom Penh.
9

Ziua 9, Phnom Penh→ Bangkok

Mic dejun. TURUL orasului Phnom Penh cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza si ghid insotitor vorbitor de limba romana. Turul va include: Monumentul Independentei, Muzeul National, Palatul Regal, Pagoda de Argint, Wat Phnom (templu construit in 1373 pe ruinele unui vechi templu Budist). Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Bangkok/ Thailanda. Sosire, transfer privat si cazare la Hotel 4* in Bangkok.
10

Ziua 10, Bangkok

TURUL orasului BANGKOK cu ghid local profesionist vorbitor de limba engleza si ghid insotitor vorbitor de limba romana. Bangkok ( Krung Thep in thailandeza) este capitala si cel mai mare oras a Thailandei, cu o populatie de 8.538.610 de locuitori. Orasul este printre cele mai populare destinatii de turism din lume, si in ultimii ani a devenit un centru economic si social care sa rivalizeze Hong Kong si Singapore. Fiecare strada rezerva surprize pentru turisti, deoarece Bangkok-ul este un oras plin de viata, ce are la baza un amestec intre estul traditional si vestul modern. Turul va include: Templul WAT TRAIMIT – Templul lui Buddha de Aur (Golden Buddha Temple care gazduieste statuia aurita a lui Buddha cantarind 5.5t), Templul WAT BENCHAMABORPIT – Templul de Marmura, Templul WAT CHETUPORN (sau WAT PHO) unde se afla Statuia lui Buddha Inclinat (cu o lungime pe orizontala de 45m). Vom continua cu vizitarea PALATULUI REGAL (Grand Palace) si a Templului lui BUDDHA de SMARALD. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel 4* in Bangkok.
11

Ziua 11, Bangkok → Pattaya

Mic dejun. Progral liber sau Program optional: Floating Market – Piata Plutitoare, unul dintre simbolurile orasului, o experienta unica pentru orice turist. Intoarcere la hotel. Dupa amiaza, transfer privat cu autocarul la Pattaya. Cazare la Hotel 4* in Pattaya.
12

Ziua 12, Pattaya

Mic dejun. Program liber pentru plaja si relaxare. Cazare la Hotel 4* in Pattaya.
13

Ziua 13, Pattaya

Mic dejun. Program liber pentru plaja si relaxare. Cazare la Hotel 4* in Pattaya.
14

Ziua 14, Pattaya

Mic dejun. Program liber pentru plaja si relaxare. Cazare la Hotel 4* in Pattaya.
15

Ziua 15, Pattaya → plecare spre Romania

Mic dejun. Program liber pentru plaja si relaxare sau program optional – croaziera la Insula de corali. Dupa amiaza, transfer privat la Bangkok pentru imbarcarea in zborul cu destinatia Romania (zbor cu escala).
16

Ziua 16, sosire la Bucuresti

Sosire la BUCURESTI.
You don't have permission to register